USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 1 0 8 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Усі освітні заклади на захід від Києва мають до вересня вийти в офлайн, – МОН

У прифронтових областях організація навчального процесу у такому форматі наразі є неможливою
освіта
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Всі освітні заклади країни, розміщені на захід від Києва, мають до вересня вийти у формат навчання офлайн. Про це заявив заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми зараз рухаємося тим способом, щоб усі, хто є, умовно кажучи, на захід від Києва, всі заклади, мають до вересня вийти в офлайн, однозначно всі", – сказав Винницький.

За його словами, в багатьох випадках це означатиме необхідність переходити на кілька змін, навчання вечорами, але офлайн-навчання для Міносвіти є пріоритетом.

Водночас він наголосив, що на сьогодні немає можливості реалізувати це у прифронтових областях, зокрема в Харківській, Запорізькій, Одеській, Миколаївській областях, де складна безпекова ситуація через російські обстріли.

Раніше ми повідомляли, що в українських школах, які розташовані неподалік кордону із Росією та Білоруссю, а також на прифронтових територіях, запроваджується проєкт "Служби освітньої безпеки". Він передбачає, що в освітніх закладах працюватимуть поліцейські, які мають пильнувати за безпекою дітей.

Читайте також:
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам
Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки Скандал на Волині: Вчителька висипала на голову учениці снеки
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень