USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

В Грузії за півтори години сталося два землетруси

Це вже не перші підземні поштовхи з початку вересня
Грузія
Джерело: відкриті джерела

Вранці 24 вересня в Грузії сталося одразу два землетруси. Про це повідомляє портал "Новини-Грузія" з посиланням на Національний центр сейсмічного моніторингу.

За даними видання, перший землетрус стався о 8:00 за місцевим часом. Його магнітуда склала 4,6, глибина – 27 км, а епіцентр знаходився за 4 км від Тбілісі у напрямку села Лелубані (Мцхетський муніципалітет). 

Він відчувався навіть у столиці Грузії.

Другий землетрус стався менше ніж через півтори години – 09:21. Його магнітуда – 3, епіцентр – 120 км від Тбілісі в Кахетії – за 12 км від Лагодехі, глибина – 18 км.

Видання нагадує, що це вже четвертий і п'ятий землетруси у країні від початку цього місяця. Перший стався 3 вересня і був відгомоном землетрусу в Азербайджані. Другий – 11 вересня з епіцентром у районі Тіанеті (магнітуда – 3,1). Третій – 23 вересня у Дманіському муніципалітеті (магнітуда – 3,2).

Нагадаємо, у ніч на 9 вересня в Марокко стався потужний землетрус. В результаті тисячі людей загинули та були поранені.

Читайте також:
ЄС готує обмеження для Грузії після ухвалення закону про ЄС готує обмеження для Грузії після ухвалення закону про "іноагентів"
Спікер парламенту Грузії підписав закон про Спікер парламенту Грузії підписав закон про "іноагентів"
У Грузії відмовляються підкорятися закону про У Грузії відмовляються підкорятися закону про "іноагентів". Там вже анонсували новий масштабний протест
Президент Грузії закликала зібрати підписи для проведення референдуму після ухвалення закону про іноагентів Президент Грузії закликала зібрати підписи для проведення референдуму після ухвалення закону про іноагентів