USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

В Грузії за півтори години сталося два землетруси

Це вже не перші підземні поштовхи з початку вересня
Грузія
Джерело: відкриті джерела

Вранці 24 вересня в Грузії сталося одразу два землетруси. Про це повідомляє портал "Новини-Грузія" з посиланням на Національний центр сейсмічного моніторингу.

За даними видання, перший землетрус стався о 8:00 за місцевим часом. Його магнітуда склала 4,6, глибина – 27 км, а епіцентр знаходився за 4 км від Тбілісі у напрямку села Лелубані (Мцхетський муніципалітет). 

Він відчувався навіть у столиці Грузії.

Другий землетрус стався менше ніж через півтори години – 09:21. Його магнітуда – 3, епіцентр – 120 км від Тбілісі в Кахетії – за 12 км від Лагодехі, глибина – 18 км.

Видання нагадує, що це вже четвертий і п'ятий землетруси у країні від початку цього місяця. Перший стався 3 вересня і був відгомоном землетрусу в Азербайджані. Другий – 11 вересня з епіцентром у районі Тіанеті (магнітуда – 3,1). Третій – 23 вересня у Дманіському муніципалітеті (магнітуда – 3,2).

Нагадаємо, у ніч на 9 вересня в Марокко стався потужний землетрус. В результаті тисячі людей загинули та були поранені.

Читайте також:
Президентка Грузії запропонувала відкласти дату набуття чинності закону про Президентка Грузії запропонувала відкласти дату набуття чинності закону про "іноагентів"
Протести у Грузії: В Мін'юсті країни припустили, що за нападами на активістів можуть стояти самі організатори  Протести у Грузії: В Мін'юсті країни припустили, що за нападами на активістів можуть стояти самі організатори
"Найцікавіше почнеться після вето": Політолог стосовно законопроєкту про "іноагентів" у Грузії
У Тбілісі під час протестів проти закону про У Тбілісі під час протестів проти закону про "іноагентів" побили лідерів опозиції