USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Українських штурмовиків озброять найкращі зброярі світу, – Міноборони

Пістолети, кулемети, штурмові та снайперські гвинтівки відомих світових виробників підсилять бойові спроможності українських підрозділів
Міноборони
Міністерство оборони України
Джерело: відкриті джерела

Від початку лютого Міністерство оборони України оформило свідоцтва про реєстрацію 20 зразків стрілецької зброї іноземного виробництва. Серед них, зокрема, штурмові гвинтівки Colt та кулемет PZD 556. Про це повідомив заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк, передає пресслужба Міноборони.

Пістолети, кулемети, штурмові та снайперські гвинтівки відомих світових виробників підсилять бойові спроможності українських підрозділів, кажуть в Міноборони.

За словами Івана Гаврилюка, це продукція відомих у світі виробників – компаній Colt, Česká Zbrojovka, DSS, Heckler & Koch GmbH, Browning.

"Реєстраційні свідоцтва для експлуатації у військах також отримали чотири зразки 40-мм гранатометів виробництва США, Туреччини та Німеччини. Окрім того, чотири типи монокулярів та бінокулярів нічного бачення чеського, американського та французького виробництва", – додали у відомстві.

Зазначається, що отримання реєстраційного свідоцтва для закордонних зразків озброєння та військової техніки дозволяє закуповувати їх та вводити до штатів військових частин.

Раніше ми повідомляли, що представники України та Сполучених Штатів Америки провели першу спільну інспекцію зброї, наданої американськими партнерами.

Читайте також:
Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця
Rheinmetall отримав перше замовлення від України на будівництво заводу боєприпасів Rheinmetall отримав перше замовлення від України на будівництво заводу боєприпасів
Експосадовець Міноборони привласнив майже мільйон гривень з будівництва військового об'єкта Експосадовець Міноборони привласнив майже мільйон гривень з будівництва військового об'єкта
В Україні побудують чеський патронний завод та вироблятимуть штурмові гвинтівки В Україні побудують чеський патронний завод та вироблятимуть штурмові гвинтівки