USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Українських штурмовиків озброять найкращі зброярі світу, – Міноборони

Пістолети, кулемети, штурмові та снайперські гвинтівки відомих світових виробників підсилять бойові спроможності українських підрозділів
Міноборони
Міністерство оборони України
Джерело: відкриті джерела

Від початку лютого Міністерство оборони України оформило свідоцтва про реєстрацію 20 зразків стрілецької зброї іноземного виробництва. Серед них, зокрема, штурмові гвинтівки Colt та кулемет PZD 556. Про це повідомив заступник міністра оборони генерал-лейтенант Іван Гаврилюк, передає пресслужба Міноборони.

Пістолети, кулемети, штурмові та снайперські гвинтівки відомих світових виробників підсилять бойові спроможності українських підрозділів, кажуть в Міноборони.

За словами Івана Гаврилюка, це продукція відомих у світі виробників – компаній Colt, Česká Zbrojovka, DSS, Heckler & Koch GmbH, Browning.

"Реєстраційні свідоцтва для експлуатації у військах також отримали чотири зразки 40-мм гранатометів виробництва США, Туреччини та Німеччини. Окрім того, чотири типи монокулярів та бінокулярів нічного бачення чеського, американського та французького виробництва", – додали у відомстві.

Зазначається, що отримання реєстраційного свідоцтва для закордонних зразків озброєння та військової техніки дозволяє закуповувати їх та вводити до штатів військових частин.

Раніше ми повідомляли, що представники України та Сполучених Штатів Америки провели першу спільну інспекцію зброї, наданої американськими партнерами.

Читайте також:
Міноборони Німеччини просить уряд виділити ще 3,8 млрд євро для допомоги Україні, - Bild Міноборони Німеччини просить уряд виділити ще 3,8 млрд євро для допомоги Україні, - Bild
Відвідуваність застосунку Відвідуваність застосунку "Резерв+" в 50 разів більша, ніж ЦНАПІВ, - Міноборони
Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК
"Коли ми говоримо "Харків" - це, передусім, буде далекобійна зброя", - Зеленський