USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Українська тенісистка Ястремська вперше в історії пробилася до півфіналу Australian Open

Вона стала першою українкою, якій вдалося дійти до півфіналу цього турніру
Ястремська
Ястремська
Джерело: відкриті джерела

Українська тенісистка Даяна Ястремська стала першою українкою, якій вдалося пройти до півфіналу Australian Open.

У чвертьфіналі Ястремська зустрілася з чешкою Ліндою Носковою, яка перед цим пройшла іншу українку – Еліну Світоліну, яка знялася під час поєдинку через травму спини.

Як пише "Суспільне.Спорт", Ястремська здолала чешку за підсумками двох сетів. На початку першого тенісистки обмінялися брейками, а ключовим моментом став восьмий гейм: Ястремська зробила ще один брейк, після чого в наступному виграла партію.

У першому сеті Ястремська продовжила "агресивну" гру, яку демонструвала в попередніх матчах: зробила 11 віннерів проти чотирьох у Носкової і частіше припускалася невимушених помилок (12-9).

Долю другого сету визначив лише один брейк, який також зробила Ястремська за рахунку 3:3. Надалі Даяні вдалося захистити гейми на своїй подачі та перемогти з рахунком 6:4.

Наступною суперницею Ястремської стане переможниця протистояння проти нейтральної тенісистки Анни Калинської та китаянки Цинь Вень Чжен.

Півфінальний матч за участю Ястремської відбудеться в четвер, 25 січня, не раніше 10:30 за київським часом.

Нагадаємо, уперше в історії у четверте коло турніру Грендслем вийшли три представниці України. Це – Даяна Ястремська, Еліна Світоліна та Марта Костюк.

Читайте також:
Окупанти майже 180 разів обстріляли українські ТЕС від початку війни Окупанти майже 180 разів обстріляли українські ТЕС від початку війни
Ситуація на фронті загострилась, – Сирський Ситуація на фронті загострилась, – Сирський
Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України
В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми