USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Українська пісня має звучати якісно. Мрію подарувати Україні такий альбом, – Могилевська

Співачка наголошує: хоче, аби українська пісня звучала так, як вона була народжена, без сучасних аранжувань
Могилевська
Наталія Могилевська на UWN
Джерело: UWN

Українська пісня, яка вона? Вона – одна зі святинь нашого народу, його найцінніший духовний скарб, гордість та краса. А ще наша пісня – весела чи сумна – завжди нас окрилює та пов'язує українців невидимою силою в одне-єдине, де б ми й на яких землях не були. Втім, на жаль, сьогодні неможливо знайти українську пісню в класичному виконанні та з якісним записом.

Відтак, українська співачка Наталія Могилевська має мрію, яку хоче втілити в реальність, – подарувати Україні альбом українських пісень, які б звучали в класичному виконанні та з якісним записом. 

"Знаєш, яка в мене мрія є? От якщо ти зараз зайдеш в інтернет і напишеш там: "Хочу послухати українські народні пісні", ти знайдеш що завгодно, крім того, що співали якісно наші бабусі і наші батьки. Ти знайдеш переробки хіп-хопу, якусь мілізматику, якісь сучасні варіанти, сучасні оркестри. Або – дуже старомодна філармонія, записана фальшиво 60 років тому "для себе там на диктофон". А щоб якісно, так як співали наші бабусі... щоб сльози були, щоб в кайф – ти не знайдеш. Моя мрія, моя мета – просто подарувати Україні саме такий класичний альбом, в класичному виконанні, без випендрьожу", – розповідає співачка в інтерв'ю на  Ukraine World News

І уточнює: нині якісне класичне виконання українських пісень – це величезний дефіцит. 

"От якось, знаєш: весна, таке поле, сонечко перше... Думаю, зайду в інтернет, поставлю пісень... На кшталт "Цвіте терен, цвіте терен, а цвіт опадає...". І не знайшла. Я думаю: "Боже мій, це ж наскільки обкрадений наш народ...", – додає виконавиця.

Пісня "Місяць" тепер інша. Як і ми всі інші

Українська пісня та пісні українською супроводжують виконавицю протягом всього її творчого шляху. В них, піснях, – про любов, почуття, країну та рідний дім. А ще, в перші місяці повномасштабного вторгнення українська співачка Наталія Могилевська презентувала нову версію своєї ж пісні "Місяць". Знайома кожному з нас пісня в новій версії отримала нові рядки, що проникають в глибини серця і торкаються найщемливіших струн душі. В пісні – про військові події, які відбуваються на території України з вини російської армії.

"В нашу країну зранку
з бомбами і на танках
на літаках зухвало
люта прийшла війна..."

Наталія Могилевська 

Наталія Могилевська – співачка, актриса, відомий продюсер, а також телеведуча, за плечима якої участь в таких телепроєктах, як "Голос. Діти", "Фабрика зірок", "Танці з зірками" та багато інших.

Протягом довгих років Могилевська є улюбленицею української публіки, адже подарувала шанувальникам багато хітів, наповнених щирістю та емоціями, а головне – любов'ю української артистки.

Читайте також:
Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві Мінкульт дозволив демонтувати Арку дружби народів у Києві
УІНП перегляне питання увічнення Булгакова УІНП перегляне питання увічнення Булгакова
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
УІНП визнав Михайла Булгакова символом російської імперської політики УІНП визнав Михайла Булгакова символом російської імперської політики