USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Україна отримала нові боєприпаси для німецьких ЗРК Gepard, – Bild

Офіцер ЗСУ підтвердив, що постачання боєприпасів до Gepard дещо покращилося
ЗРК Gepard
ЗРК Gepard
Джерело: відкриті джерела

Днями стало відомо, що постачання боєприпасів до зенітних самохідних установок Gepard дещо покращилося, інформує BILD.

Влітку BILD повідомляв, що у Німеччині не вистачає боєприпасів до зенітних самохідних установок Gepard, а через дефіцит українські зенітники були змушені їх економити. Пізніше у Міноборони ФРН заявили, що нарощують поставки.

Днями в розмові з BILD анонімний офіцер ЗСУ підтвердив, що постачання боєприпасів до Gepard дійсно дещо покращилося.

Нагадаємо, Німецький оборонний концерн Rheinmetall планує створити в Україні як мінімум чотири збройові заводи. Також концерн Rheinmetall планує відкрити в Україні завод із виробництва артилерійських боєприпасів. 

Днями Німеччина оновила список військової допомоги, яку вже передала Україні. Серед іншого ЗСУ отримають нові дрони, снаряди для танків і артилерії. Українські воїни отримали 5 гусеничних машин підвищеної прохідності Warthog у ролі ремонтно-евакуаційної машини. Також Берлін передав 9 гусеничних машин підвищеної прохідності Warthog у ролі командної машини.

Читайте також:
Поставки затягуються: NYT дізнався, коли Україна отримає обіцяну Заходом зброю з нових пакетів допомоги Поставки затягуються: NYT дізнався, коли Україна отримає обіцяну Заходом зброю з нових пакетів допомоги
Повнолітні чоловіки з 18 травня мають оновити дані в ТЦК: Кому йти до військкомату не потрібно? Повнолітні чоловіки з 18 травня мають оновити дані в ТЦК: Кому йти до військкомату не потрібно?
Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати Темпи російської мобілізації могли зрости до 40 тисяч військових на місяць, незважаючи на втрати
Росія готує на травень Росія готує на травень "тришаровий" план дестабілізації ситуації в Україні, – ГУР