USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Росії розпочався справжній "бунт виборчих урн", – Буданов

Голова української розвідки наголосив, що так звані "вибори" Путіна – нелегітимні
буданов

Кирило Буданов

Джерело: відкриті джерела

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов виступив на Форумі російських добровольців та заявив, що в Росії під час так званих "виборів" президента почався справжній "бунт виборчих урн". За його словами, такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок не було ніде у світі.

"Путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість – це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз відбувається в РФ, послаблює режим загалом і Путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю", – наголосив Буданов.

Він також додав, що так звані "вибори" Путіна – нелегітимні. 

"Який би результат не написала російська центральна виборча комісія – це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих "виборів", псують їх", – зауважив начальник ГУР.

У своєму зверненні Буданов також зазначив, що обмежена військова операція опозиційних до Путіна російських збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях РФ – лише початок боротьби за їхню рідну країну.

"Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками. Війна проти путінського режиму – це законне право громадян вимагати справедливості", – сказав він.

Додамо

Після закриття виборчих дільниць у Росії, за результатами "екзит-полів", на так званих "виборах" Володимир Путін набрав понад 87% голосів.

Новини за темою: РФ залучила до псевдовиборів в окупації тисячі росгвардійців

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував проведення так званих "виборів" у Росії. Він заявив, що "Жодної легітимності цієї імітації виборів немає та бути не може".

Читайте також:
У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро У Росії заарештували активи трьох європейських банків на понад 700 млн євро
Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW Російська армія, ймовірно, готується до другого етапу наступу на півночі Харківщини, - ISW
"Мінус" тральщик "Ковровец": Знищено ще один корабель Чорноморського флоту РФ
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам