USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У Росії розпочався справжній "бунт виборчих урн", – Буданов

Голова української розвідки наголосив, що так звані "вибори" Путіна – нелегітимні
буданов

Кирило Буданов

Джерело: відкриті джерела

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов виступив на Форумі російських добровольців та заявив, що в Росії під час так званих "виборів" президента почався справжній "бунт виборчих урн". За його словами, такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок не було ніде у світі.

"Путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість – це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз відбувається в РФ, послаблює режим загалом і Путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю", – наголосив Буданов.

Він також додав, що так звані "вибори" Путіна – нелегітимні. 

"Який би результат не написала російська центральна виборча комісія – це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих "виборів", псують їх", – зауважив начальник ГУР.

У своєму зверненні Буданов також зазначив, що обмежена військова операція опозиційних до Путіна російських збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях РФ – лише початок боротьби за їхню рідну країну.

"Громадяни РФ вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками. Війна проти путінського режиму – це законне право громадян вимагати справедливості", – сказав він.

Додамо

Після закриття виборчих дільниць у Росії, за результатами "екзит-полів", на так званих "виборах" Володимир Путін набрав понад 87% голосів.

Новини за темою: РФ залучила до псевдовиборів в окупації тисячі росгвардійців

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський прокоментував проведення так званих "виборів" у Росії. Він заявив, що "Жодної легітимності цієї імітації виборів немає та бути не може".

Читайте також:
Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб
Росія допомогла КНДР відновити економіку Росія допомогла КНДР відновити економіку
Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця
У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ