USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

У Раді зареєстрували постанову про відкликання Мар’яни Безуглої з посади у комітеті

Надалі цю постанову має розглянути Комітет з питань регламенту
Мар’яна Безугла
Мар’яна Безугла
Джерело: відкриті джерела

У Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови №10391 про відкликання народної депутатки Мар'яни Безуглої з посади заступника голови Комітету із питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

Ініціаторами постанови є 11 нардепів. Серед них – очільник комітету Олександр Завітневич.

"Керуючись положеннями статті 83 регламенту ВРУ, статті 7 закону "Про комітети Верховної Ради" пропонується відкликати нардепку Безуглу Мар'яну Володимирівну з посади заступника голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки", – йдеться у пояснювальній записці.

Як повідомив нардеп Ярослав Железняк, надалі цю постанову має розглянути Комітет з питань регламенту.

"Скоріш за все, 99% вони дадуть рішення: "визначитися залу шляхом голосування". Далі ця постанова може бути винесена 10–12 січня на голосування зали і у випадку наявності 226+ голосів вступити в дію", – зазначив він.

Чим відома Безугла?

Останнім часом Безугла в соцмережах висловлює претензії до дій головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Зокрема, вона звинуватила Залужного у відсутності плану військових дій на 2024 рік і в некомпетентності та висловилася за його відставку.

Заступниця голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла на своїй сторінці у Facebook раніше опублікувала дивне опитування. Вона поцікавилася в українців, чи бажають вони народним депутатам смерті.

Крім того, вона пропонувала вирівняти права чоловіків і жінок щодо військового обліку та служби.

Кілька днів тому Безугла запропонувала відправити частину "Кварталу 95" добровольцями на фронт.

Напередодні ми повідомляли, що Комітет з питань безпеки проголосував за відкликання Безуглої з посади заступниці голови.

Читайте також:
Рада розгляне законопроєкт про економічне бронювання у серпні-вересні Рада розгляне законопроєкт про економічне бронювання у серпні-вересні
Рада пішла на канікули, однак збереться, коли треба буде проголосувати за заборону УПЦ МП Рада пішла на канікули, однак збереться, коли треба буде проголосувати за заборону УПЦ МП
Нардепи декриміналізували крадіжки вартістю до 3028 гривень Нардепи декриміналізували крадіжки вартістю до 3028 гривень
В Україні можуть значно зрости податки В Україні можуть значно зрости податки