USD
НБУ
39.38
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.32
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 9 7 1 0 (+980)
USD
НБУ
39.38
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.32
Готівка
42.95

Комітет з питань безпеки проголосував за відкликання Безуглої з посади заступниці голови

Тепер за постанову має проголосувати парламент
Мар’яна Безугла
Мар’яна Безугла
Джерело: відкриті джерела

Нардепку від "Слуги народу" Мар'яну Безуглу мають намір відкликати з посади заступниці голови Комітету з питань безпеки, оборони та розвідки. Таке рішення сьогодні ухвалили члени комітету. Про це повідомив нардеп Вадим Івченко.

"Сьогодні Комітет з питань безпеки, оборони та розвідки прийняв рішення про відкликання Мар’яни Безуглої з посади заступниці голови комітету. Я особисто голосував "за". Вважаю, що у Верховній Раді на відповідних посадах мають знаходитися люди, які підсилюють наші позиції – в політичному та інформаційному просторах", – заявив він.

Сама Безугла вже прокоментувала відповідне рішення.

"Дорогий Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки, рішення можна прийняти тільки голосуванням в залі. Трудоголіки, люблю вас. Окрема "подяка" Завітневичу, що ініціативно поставив на голосування таку рекомендацію", – написала вона.

Нагадаємо, що у Верховній Раді раніше зареєстровано кілька проєктів постанов щодо відкликання Безуглої з посади заступниці голови Комітету з нацбезпеки, а також зі складу профільного комітету. Тепер за документ має проголосувати парламент.

Скандальні заяви Безуглої

Останнім часом Безугла в соцмережах висловлює претензії до дій головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Зокрема, вона звинуватила Залужного у відсутності плану військових дій на 2024 рік і в некомпетентності та висловилася за його відставку.

Заступниця голови парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Мар’яна Безугла на своїй сторінці у Facebook раніше опублікувала дивне опитування. Вона поцікавилася в українців, чи бажають вони народним депутатам смерті.

Крім того, вона пропонувала вирівняти права чоловіків і жінок щодо військового обліку та служби.

Кілька днів тому Безугла запропонувала відправити частину "Кварталу 95" добровольцями на фронт.

Читайте також:
Рада дозволила працівникам Рада дозволила працівникам "Укрпошти" використовувати зброю
За 2022–2023 роки нардепи заробили 7 млрд гривень, найбільше – За 2022–2023 роки нардепи заробили 7 млрд гривень, найбільше – "Європейська солідарність"
ДП ДП "Документ" надалі видаватиме паспорти чоловікам за кордоном: Рада ухвалила закон
Журналістів повертають до Верховної Ради, але є обмеження Журналістів повертають до Верховної Ради, але є обмеження