USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Києві затримали чоловіка, який підпалив три автомобіля своєї колишньої

Зловмисника затримали на місці злочину
У столиці затримали чоловіка, який підпалив три автомобіля своєї колишньої дружини
У столиці затримали чоловіка, який підпалив три автомобіля своєї колишньої дружини
Джерело: Нацполіція

На столичних Бортничах поліція затримала чоловіка, який підпалив три автомобіля своєї колишньої дружини і кидався із сокирою на її нинішнього співмешканця. Тепер він може сісти до в’язниці на 10 років, повідомляє ГУ НП у місті Києві.

"До Дарницького управління поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив, що на території приватного домоволодіння колишній чоловік його співмешканки кидається на нього із сокирою та підпалив три автомобіля. На місце негайно направили слідчо-оперативну групу, спецпризначенців ППОП №1, пожежних та лікарів", - йдеться у повідомленні.

У поліції розповіли, що правоохоронці затримали 42-річного місцевого мешканця на місці події та вилучили у нього сокиру з плямами речовини бурого кольору.

"Ми встановили, що підозрюваний вирішив помститися колишній дружині, пройшов до її будинку та почав виганяти співмешканця й намагався вдарити його сокирою, завдавши тілесні ушкодження. Потім ревнивець облив горючою сумішшю частину будинку та три іномарки, які знаходилися у дворі оселі та підпалив. Господарчі будівлі та автомобілі врятувати не вдалося", зазначив заступник начальника слідчого відділу Дарницького управління поліції Віталій Толстов.

За вказаним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України – умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає від трьох до 10 років.

"Ми затримали підозрюваного у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та за погодження Дарницької окружної прокуратури вручили йому підозру про вчинення кримінального правопорушення", - додав Віталій Толстов.

Наразі районний суд обирає фігуранту запобіжний захід.

Раніше ми повідомляли, що на Київщині в одному з будинків двоє чоловіків організували нарколабораторію та склад для зберігання вже готових наркотиків. Коли ж зрозуміли, що поліція вийшла на їхній слід, підпалили усе майно, аби приховати злочин.

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів