USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Києві за загадкових обставин померли ексзаступниця генпрокурора Колінько та її донька, – ЗМІ

71-річна Ольга Колінько вже багато років тяжко хворіла і на вулицю не виходила, за нею доглядала донька
поліція
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

У Києві за загадкових обставин померли ексзаступниця генпрокурора та її донька. Тіла жінок знайшли у квартирах, закритих зсередини, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерела в поліції.

"Тіла жінок без ознак насильницької смерті, квартири були закриті зсередини, попередньо, померли жінки в різний час – мати приблизно два місяці тому, дочка приблизно три тижні тому. Тіла передано на СМЕ (судово-медична експертиза, – ІФ-У), унаслідок яких буде встановлено причини смерті та ухвалено подальші процесуальні рішення", – зазначило джерело.

У повідомленні не названо ім'я загиблих, проте джерело в правоохоронних органах підтвердило, що знайдені тіла належать Ользі Колінько та її доньці Ярославі.

Як пише ZN.UA з посиланням на правоохоронців, 71-річна Ольга Колінько вже багато років тяжко хворіла і на вулицю не виходила. За нею доглядала донька, яку знайшли мертвою в сусідній квартирі, що також належала родині.

Як відомо, Ольги Калінько обіймала посаду заступника генерального прокурора України двічі: у 1993–2000 рр. і у 2003–2005 рр. У 2001–2003 роках вона очолювала Комітет по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією при президенті Леоніді Кучмі.

Свого часу Ольга Колінько була одним із головних слідчих у гучній справі колишнього прем'єр-міністра України Павла Лазаренка, який був засуджений у США і в Україну ніколи не повертався.

Нагадаємо, у ніч на 25 вересня пішов із життя народний депутат України Андрій Іванчук. 

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів