USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У Києві посилять безпекові заходи на станціях метро та у місцях скупчення людей

Відповідне рішення ухвалила Рада оборони Києва
метро Майдан Незалежності
Джерело: відкриті джерела

У Київському метро мають посилити контроль на станціях, зокрема із застосуванням ручних металодетекторів. Про це йдеться у рішенні Ради оборони Києва від 28.03.2024 року, повідомляє ГО "Пасажири Києва". 

"Комунальному підприємству "Київський метрополітен" посилити заходи контролю на входах/виходах із станцій у тому числі із застосуванням ручних металодетекторів, забезпечити перевірку систем відеоспостереження, пожежогасіння, наявності засобів надання першої медичної допомоги", – йдеться у документі.

Крім того, відповідно до рішення Ради оборони Києва, має бути обмежено заходи з участю значної кількості людей та посилено увагу до місць скупчення людей, зокрема у ТРЦ та громадському транспорті.

Загроза ворожих ДРГ для столиці

Раніше ми повідомляли, що через загрозу проникнення ворожих ДРГ до Києва Рада Оборони Києва ухвалила рішення щодо посилення уваги до місць скупчення людей та забезпечення дотримання публічної безпеки і порядку в столиці.

Також, як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, буде здійснюватися моніторинг соцмереж щодо поширення дезінформації, провокацій та іншої інформації, спрямованої на дестабілізацію ситуації у Києві.

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"