USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

У Києві поліцейський побив військового. Відео (оновлено)

Інцидент трапився вночі 3 листопада
поліція
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

У мережі з'явилося відео, як столичний правоохоронець б’є військового. Цю інформацію вже підтвердили у Нацполіції та прокоментували інцидент. Про це пише поліція Києва у Facebook.

Зазначається, що інцидент трапився вночі 3 листопада. Під час патрулювання містом наряд поліції виявив чоловіка, який перебував на вулиці у комендантську годину.

"Оперативник Шевченківського управління поліції звернувся до перехожого з проханням перевірити його документи та поцікавився, чому він перебуває на вулиці під час комендантської години. У цей момент до них підійшов чоловік напідпитку у камуфляжі, почав агресивно себе поводити та кілька разів штовхнув оперативника", – стверджують у поліції.

Працівник поліції нібито запросив незнайомця пройти до відділу задля перевірки його особи. Втім, останній ігнорував законні вимоги поліцейського та продовжував конфліктувати. Як стало відомо згодом, чоловік несе службу в одному із прикордонних підрозділів.

Дану подію зареєстровано у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Шевченківського управління поліції. Керівництвом поліції ініційовано службову перевірку з метою надання правової оцінки діям учасників інциденту.

"За фактом конфлікту поліцейського та прикордонника розпочато службову перевірку", – додали в поліції.

Інша (неофіційна) версія

У мережі шириться інформація, що жертвою поліцейського став військовий після важкого поранення, який був направлений на ВЛК до Києва. Після проходження комісії його затримали на вокзалі за порушення комендантської години, хоч він і мав при собі квиток на потяг, висновок ВЛК і військовий квиток.

Що кажуть у ДПСУ?

Прикордонник, якого побив поліцейський в Києві, справді повертався з лікарні, у нього була контузія. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко у коментарі "РБК-Україна".

За його словами, інцидент стався у районі залізничного вокзалу у Києві, звідки і мав виїхати військовий.

Командування прикордонного загону почало внутрішнє розслідування. ДПСУ виступає за об'єктивне розслідування ситуації.

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів