USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

У Кривому Розі підліток помер після видалення зуба в одній зі стоматологій: Розпочато розслідування

Хлопчику стало зле після видалення зуба
стоматологія
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

У Кривому Розі після візиту до стоматології помер 14-річний підліток. За фактом події розпочато розслідування, повідомляє Офіс генерального прокурора.

Як зазначається, 4 лютого в одній із лікарень міста провели видалення зуба підлітку під дією місцевого наркозу.

"Удома дитині стало погано. Її було госпіталізовано до лікарні. Наступного дня хлопчик помер у реанімаційному відділенні", – розповіли в прокуратурі.

Наразі тривають слідчі дії, встановлюються всі обставини. Досудове розслідування розпочато за фактом можливого неналежного виконання професійних обов'язків медпрацівниками, що спричинило тяжкі наслідки неповнолітній дитині (ч. 2 ст. 140 КК України).

У лікарні відреагували

За словами головлікаря Олени Климович, у медзакладі почали внутрішнє розслідування, щоб з'ясувати, що могло призвести до ускладнень.

"Згідно з протоколами, застосовано всі необхідні знеболювання, які мали бути в той період часу. Пацієнт пішов додому, у принципі стабільний. І те, що сталося, це можливо. І потім, через якийсь час цей пацієнт у зв'язку з погіршенням стану був госпіталізований у восьму міську лікарню", – розповіла Олена Климович у коментарі "Суспільному".

Раніше ми писали, що під час візиту до приватної стоматологічної клініки в місті Здолбунів Рівненської області померла 50-річна жінка.

Також в листопаді минулого року в Тернополі після візиту до стоматолога померла майже дворічна дитина.

Крім того, правоохоронці здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом смерті 5-річного хлопчика після видалення молочних зубів в одній із клінік Львова. 

За даними слідства, минулого місяця під час лікування зубів 5-річний хлопчик впав у кому. За цим фактом 17 грудня 2023 року розпочали кримінальне провадження.

Читайте також:
В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Двох посадовців міської ради Дніпра підозрюють у розтраті понад 8,5 млн гривень, виділених з бюджету для тероборони міста Двох посадовців міської ради Дніпра підозрюють у розтраті понад 8,5 млн гривень, виділених з бюджету для тероборони міста
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру