USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

У Франції заарештували відомого письменника Фредеріка Беґбедера: Його підозрюють у зґвалтуванні

Беґбедер є автором бестселера "99 франків"
Письменник Фредерік Бегбедер
Джерело: AFP

У Франції помістили під варту відомого французького письменника Фредеріка Беґбедера. Його підозрюють у зґвалтуванні, повідомляє Le Parisien.

Допит знаменитого письменника, автора бестселера "99 франків" Фредеріка Беґбедера стався зранку вівторка.

Письменник прибув до відділку в супроводі адвоката, проте вони відмовляються коментувати суть справи і причини затримання, зазначивши, що "справа не пов'язана з наркотиками".

Що трапилося?

Видання повідомляє, що молода дівчина, з якою Беґбедер нібито підтримував постійні стосунки, подала на нього скаргу, звинувативши його в зґвалтуванні.

Вона стверджує, що на момент зґвалтування вони перебували в одному ліжку і що перший сексуальний зв'язок був за згодою, а другий – без згоди. Події нібито відбувалися в номері готелю.

Це не перше кримінальне провадження проти 58-річного Фредеріка Беґбедера. Так, 2008 року його заарештували на Єлисейських полях за вживання і зберігання кокаїну.

У червні 2022 року письменник визнав свою провину в колонці для видання Obs, де він повідомив, що "попрощався з кокаїном".

Нагадаємо, раніше ми писали, що суд визнав винним актора Остапа Ступку в справі про ДТП у нетверезому стані. Народному артисту призначили покарання у вигляді обмеження волі на три роки та позбавили права керування на вісім років.

Читайте також:
Нову Каледонію сколихнули протести проти французького конституційного законопроєкту про місцеві вибори Нову Каледонію сколихнули протести проти французького конституційного законопроєкту про місцеві вибори
Організатор Організатор "п'яних вечірок" Андрій Ярина вийшов з-під варти під заставу у 272,5 тисячі гривень
Сі Цзіньпін прилетів до Франції, де зустрінеться з Макроном і обговорить війну в Україні Сі Цзіньпін прилетів до Франції, де зустрінеться з Макроном і обговорить війну в Україні
Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ Франція підтримає Чехію й Німеччину в боротьбі з кібератаками РФ