USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

У Франції перед відкриттям Олімпіади відбулися диверсії на залізниці: Потяги скасовують

Пошкоджень зазнали кілька швидкісних гілок у напрямку Атлантичного океану, а також північна та східна гілки
залізниця
Фото ілюстративне
Джерело: AFP

У Франції, де сьогодні має відбутись відкриття Олімпіади, на залізниці швидкісних поїздів SNCF сталися диверсії. Про це пише Financial Times.

Через це призупинено рух на більшій частині території країни.

У SNCF заявили, що це були навмисні підпали, щоб пошкодити інфраструктуру. Попередньо, пошкоджень зазнали кілька швидкісних гілок у напрямку Атлантичного океану, а також північна та східна гілки.

"Команди інженерів вже працюють на місцях, щоб вирішити цю проблему. Ми переобладнаємо деякі поїзди на звичайну швидкість, але багато поїздів доведеться скасувати", – йдеться в заяві.

Зазначається, що інцидент занепокоїв організаторів Літніх Олімпійських ігор, оскільки на церемонії відкриття 26 липня в Парижі очікувалось сотні тисяч людей.

Олімпіада-2024

Нагадаємо, всього в нинішній Олімпіаді братимуть участь 10 714 спортсменів із 206 країн світу. Вони змагатимуться у 32 видах спорту, у тому числі вперше на Олімпійських іграх - у брейкінгу, скелелазанні, скейтбордингу та серфінгу. 

Загалом буде розіграно 329 комплектів медалей. Україну представлятимуть 140 спортсменів у 26 видах спорту.

Який вигляд матимуть медалі та де дивитись Олімпіаду ми писали тут.

Читайте також:
Суд звільнив Павла Дурова з-під варти Суд звільнив Павла Дурова з-під варти
Франція також видала ордер на арешт брата Дурова, який є співзасновником Telegram Франція також видала ордер на арешт брата Дурова, який є співзасновником Telegram
У Франції затримали засновника Telegram Павла Дурова, йому загрожує до 20 років тюрми У Франції затримали засновника Telegram Павла Дурова, йому загрожує до 20 років тюрми
До Парижа на участь в Паралімпіаді-2024 прибули перші 105 українських паралімпійців До Парижа на участь в Паралімпіаді-2024 прибули перші 105 українських паралімпійців