USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

В Apple знайшли проблеми, що викликають перегрів iPhone 15

У компанії заявили, що пристрій може відчуватися тепліше в перші кілька днів
iPnone 15
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

В Apple заявили, що виявили кілька проблем, через які нові iPhone можуть грітися сильніше, ніж очікувалося, включаючи помилку в програмному забезпеченні iOS 17, яку буде виправлено в майбутньому оновленні. Про це пише Reuters.

У компанії зазначили, що пристрій може відчуватися тепліше в перші кілька днів "після налаштування або відновлення пристрою через підвищену фонову активність".

"Інша проблема стосується деяких недавніх оновлень програм сторонніх розробників, які спричиняють їх перевантаження системи", – сказали в Apple, додавши, що компанія працює з розробниками програм над виправленнями, які знаходяться в процесі розгортання.

До програм сторонніх розробників, які спричиняють проблему, належать гра Asphalt 9; Instagram і Uber. За даними Apple, Instagram вже вирішив проблему зі своїм додатком 27 вересня.

Нагадаємо, деякі з перших власників iPhone 15 Pro і Pro Max скаржаться на те, що "титанові" айфони занадто сильно нагріваються – до 50 градусів і вище. Причому відбувається це не тільки безпосередньо під час використання чи зарядки пристрою. Телефони можуть грітися навіть просто так, коли лежать без діла.

Читайте також:
Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів Telegram може заблокувати в Україні доступ до деяких каналів
Apple планує випустити новий iPad Pro  у травні Apple планує випустити новий iPad Pro у травні
Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg
Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів