USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 0 8 7 0 (+1030)
USD
НБУ
39.52
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.36
Готівка
42.95

Труїла колишніх, як щурів: На Київщині жінка помстилася своїм екскоханцям та їхнім подругам

Одну пляшку рому з подружками випила дружина іншого чоловіка, з яким жінка також зустрічалася в молодості
отруїла чоловіка
Джерело: Нацполіція

У Київській області жінка отруїла свого колишнього партнера, від якого 20 років тому завагітніла. Постраждали і жінки, серед яких була дружина іншого чоловіка, з яким підозрювана також зустрічалася в минулому. Про це повідомляє поліція Київської області.

Зазначається, що жінка надіслала алкоголь із талієм колишньому, від якого була вагітна 20 років тому. Він випив і помер одразу. Ба більше, другу пляшку рому з подружками випила дружина іншого чоловіка, з яким жінка також зустрічалася в молодості.

"Раптовою та страшною смертю вмирає молодик з Іванкова, ще п'ятеро людей ледь не загинули від загадкового отруєння талієм. Усі жертви напередодні отримали посилки з "призом" – пляшку спиртного та солодощі. Кримінальна поліція Київщини затримала жінку, яка відправляла потерпілим смертельні посилки", – розповідає очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За його словами, 14 лютого на День святого Валентина постраждалий отримав повідомлення у месенджер від невідомого номера про те, що його номер телефону брав участь у розіграші та виграв відповідний приз. За кілька днів він дійсно отримав пляшку рому та три шоколадки. Після того як він випив алкоголь, йому стало зле. Згодом він помер у лікарні.

Так само отруїлися алкоголем і жінки.

"2 лютого у мене був День ангела, і я вирішила запросити подруг відзначити. Ми розпили пляшку рому, яку я напередодні виграла в розіграші. Через кілька днів нам усім стало зле. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали до Києва, і нас поклали в реанімацію. Волосся випадало жмутами", – розповіла потерпіла Інна.

Правоохоронці встановили особу, яка відправляла за допомогою кур'єрської служби пляшки рому з отрутою. 

Правоохоронці встановили, що 20 років тому вона жила в Іванківському районі та мала стосунки з чоловіком, якому відправила ром, але сімейне життя у них не склалося. Було встановлено, що і чоловік однієї з чотирьох отруєних постраждалих теж мав колись стосунки з цією жінкою.

Під час санкціонованого обшуку в будинку 35-річної зловмисниці було виявлено та вилучено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, в яких вона здійснила покупку "подарунків", та інше. Поліцейські затримали жінку та помістили в ізолятор тимчасового тримання. За фактом умисного вбивства слідчі Вишгородського управління поліції Київщини, за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури, повідомили зловмисниці про підозру (ч. 1 ст. 115 ККУ).

Наразі жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також:
Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков
Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові
Заступник начальника поліції на Дніпропетровщині підозрюється у незаконному збагаченні на 14 млн гривень Заступник начальника поліції на Дніпропетровщині підозрюється у незаконному збагаченні на 14 млн гривень
Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян