USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян

Поліція встановила особу зловмисника, йому загрожує до семи років
Стрілець у Харкові
Стрілець у Харкові
Джерело: Нацполіція

У Харкові чоловік влаштував стрілянину на зупинці громадського транспорту. Внаслідок інциденту поранення нижніх кінцівок отримали троє чоловіків 41, 37 та 46 років. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

Постраждалих доставили до медичних закладів.

Зазначається, що 22 квітня близько 19:40 до поліції звернувся свідок події та повідомив про стрільбу по вулиці 12 Квітня.

Поліція встановила особу зловмисника та в ході проведення оперативно-розшукових дій затримала 33-річного харків’янина.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає тюремне ув’язнення на строк до семи років позбавлення волі.

Вирішується питання про затримання чоловіка.

Стрілянина на зупинці на Вінниччині

Ввечері 20 квітня в селі Брідок Вінницької області нетверезі зловмисники били 16-річного підлітка. За нього заступився 21-річний чоловік, після чого зловмисники вистрелили в останнього і він помер у кареті швидкої.

Фігурант з місця події втік, його розшукали та затримали працівники поліції на блокпосту, коли він намагався виїхати з Гайсинського району. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Читайте також:
Росіяни мають план захопити Харків чи Суми, – Павлюк Росіяни мають план захопити Харків чи Суми, – Павлюк
Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков Українців попередили про загрозу ракетних ударів РФ на Великдень. Поліція посилює заходи безпеки біля церков
ООН підтвердила зимовий удар РФ по Харкову північнокорейською ракетою ООН підтвердила зимовий удар РФ по Харкову північнокорейською ракетою
У Харкові й прилеглих районах після удару по телевежі відновили цифрове мовлення Т2 У Харкові й прилеглих районах після удару по телевежі відновили цифрове мовлення Т2