USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Світоліна перемогла першу ракетку РФ Касаткіну на турнірі у Вашингтоні

У рейтингу WTA Касаткіна посідає 11-те місце, а Світоліна – 27-ме
Світоліна нова_2
Джерело: Тwitter Wimbledon

Перша ракетка України Еліна Світоліна здобула перемогу над росіянкою Дарʼєю Касаткіною у другому колі турніру Mubadala Citi DC Open, який відбувається у Вашингтоні. Про це повідомила Жіноча тенісна асоціація (WTA).

Матч тривав 1 годину 36 хвилин і закінчився з рахунком 6:2, 6:2.

Це була восьма зустріч Світоліної та Касаткіної, у всіх перемогу здобула українка. Після матчу суперниці не потиснули одна одній руки.

У першому колі Світоліна у двох сетах обіграла представницю Білорусі, колишню першу ракетку світу Вікторію Азаренко – 7:6, 6:4, а вже у чвертьфіналі українка зустрінеться з переможницею матчу між Джесікою Пегулою (США) і Пейтон Стірнс (США).

Касаткіна – перша ракетка Росії, у рейтингу WTA вона посідає 11-те місце, а Світоліна – 27-ме.

Новини за темою: Українські тенісистки вперше в історії вчотирьох вийшли у друге коло Вімблдону-2023

Mubadala Citi DC Open – тенісний турнір WTA 500/ATP 500. Він відбувається на хардовому покритті. Турнір стартував 29 липня і триватиме до 6 серпня. Призовий фонд у жінок становить 780 тисяч доларів.

Читайте також:
Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time Медіапроєкт Ukraine World News та Sport&Business Club запускають токшоу Sport Business Time
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди