USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Смертельна аварія у Венеції: Загинуло дев'ятеро українців

П’ятеро українців доставлені до лікарні
ДТП в Італії
ДТП в Італії
Джерело: скріншот

Італійська влада ідентифікувала кожного з 21 загиблого у ДТП з автобусом поблизу Венеції. Серед загиблих в аварії виявилося дев’ять українців. Про це повідомляє італійське видання Ansa.

Серед жертв також є четверо румунів, троє німців, двоє португальців, один хорват, один південноафриканець та один італієць – він і був водієм автобуса.

Крім того, ідентифіковано 13 із 15 постраждалих, доправлених до лікарні. Серед них п’ятеро українців, четверо німців, двоє іспанців, хорват і француз.

Ще двоє постраждалих, чиї особи ще не підтверджені, можуть бути громадянами України та Німеччини.

Серед 15 постраждалих в аварії – 12 дорослих і троє неповнолітніх. Десятеро з госпіталізованих перебувають у реанімації.

Нагадаємо, що внаслідок ДТП в Італії 21 людина загинула. Травми отримали 15 осіб. Ще декілька вважаються зниклими безвісти.

Попередньо, автобус компанії La Linea працював на метані. За попередньою версією, він з'їхав з проїжджої частини, пробив огорожу і, пролетівши близько 30 м, опинився біля залізничних колій.

Ймовірно, автобус зачепив електропроводи і загорівся. На місці працювали не менше 40 машин швидкої медичної допомоги.

Читайте також:
Попри ворожі обстріли Куп'янського району, люди повертаються з евакуації засаджувати та обробляти городи Попри ворожі обстріли Куп'янського району, люди повертаються з евакуації засаджувати та обробляти городи
9 травня є одним з найменш популярних свят в Україні, – опитування 9 травня є одним з найменш популярних свят в Україні, – опитування
Друг Берлусконі розповів про моторошне полювання з Путіним, коли той вирізав серце оленю Друг Берлусконі розповів про моторошне полювання з Путіним, коли той вирізав серце оленю
У Росії до 25 років в'язниці засудили українця, звинувативши його в підпалі залізничного обладнання У Росії до 25 років в'язниці засудили українця, звинувативши його в підпалі залізничного обладнання