USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 4 7 4 7 0 (+1200)
USD
НБУ
40.76
Готівка
40.90
EUR
НБУ
43.85
Готівка
44.25

Скандал з бізнесменом у київському ресторані: Звільнений підполковник поліції просить суд відновити його на посаді

Сам Манасян на суд не прийде
Віталій Манасян
Віталій Манасян
Джерело: відкриті джерела

Звільнений підполковник поліції Віталій Манасян, який влаштував скандал з бізнесменом у дорогому київському ресторані, подав до суду на Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції і вимагає визнати наказ про звільнення протиправним. Про це він підтвердив "Слідство.Інфо".

Крім того, він вимагає від Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції стягнути на його користь середній заробіток за час вимушеного прогулу.

Сам Манасян на суд не прийде.

"Я свою позицію виклав адвокату, не хочу туди навіть близько підходити. Дасть Бог, без мене це все пройде, мені не хочеться в це занурюватися. Насправді це дуже неприємно... Мене звільнили незаконно. Чи хочу я там працювати? Ні. Але відновити своє ім'я, що я не негідник, який там хамив, грубіянив… Я не збираюся виправдовуватися, я все зроблю за законом. Усі отримають заслужене покарання", – сказав він.

Що відомо про скандал?

21 квітня в одному з ресторанів Києва стався конфлікт. Суперечка виникла між бізнесменом Максимом Шкілем і працівником Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталієм Манасяном.

За словами бізнесмена, поліцейський зайняв його столик в ресторані та став погрожувати, зокрема своєю посадою.

На офіційних сторінках Національної поліції України та Міністерства внутрішніх справ інцидент не коментували.

Втім, у коментарі "УНІАН" директор Департаменту комунікації Міністерства внутрішніх справ Мар'яна Рева повідомила, що працівника Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України Віталія Манасяна звільнено 21 квітня за рішенням Національної поліції. Адже це питання належить до компетенції саме Нацполіції, а не глави МВС.

Читайте також:
У Києві збільшили суму компенсації за придбання генераторів ОСББ для багатоповерхівок: Як її отримати? У Києві збільшили суму компенсації за придбання генераторів ОСББ для багатоповерхівок: Як її отримати?
Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування
Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений Випадок в одеській ветклініці: Ветерана на протезах образив радник віцепрем’єрки Стефанішиної, він вже звільнений
У Києві все ще фіксується значне погіршення якості повітря. Як діяти, якщо відчули погане самопочуття? У Києві все ще фіксується значне погіршення якості повітря. Як діяти, якщо відчули погане самопочуття?