USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

СБУ знову підірвала залізницю в Бурятії

Під час проїзду потяга по високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої
Чортів міст у Бурятії
"Чортів міст" у Бурятії
Джерело: відкриті джерела

На Байкало-Амурській залізничній магістралі у РФ вибухнув ще один потяг із паливом. Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерело в силових структурах.

Зазначається, що цей підрив став другим етапом спецоперації Служби безпеки України із виведення з ладу цієї важливої залізничної магістралі, яку росіяни використовують у тому числі й для військової логістики.

Після першого вибуху в Північномуйському тунелі рашисти почали використовувати об'їзний шлях, що проходить через Чортів міст.

На це і розраховувала СБУ: під час проїзду потяга по цьому високому 35-метровому мосту спрацювали закладені в нього вибухові пристрої. Як наслідок – загорілось шість цистерн.

"Російським спецслужбам варто звикати, що наші люди – всюди. Навіть в далекій Бурятії", – заявило джерело.

Вибух на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії

У ніч на 30 листопада стався вибух на Байкало-Амурській магістралі в Бурятії. Як виявилося, це була вдала операція СБУ, яка паралізувала єдиний серйозний шлях залізничного сполучення між РФ та Китаєм. 

Тоді під час руху вантажного поїзда спрацювали чотири вибухових пристрої. Зараз на місці працює ФСБ, залізничники безуспішно намагаються мінімізувати наслідки спецоперації.

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму