USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Після удару по Одесі голова МВС доручив переглянути алгоритм роботи екстрених служб

Наразі екстрені служби системи МВС перебувають у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації
Ігор Клименко
Ігор Клименко
Джерело: МВС

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко під час візиту до Одеси дав вказівку за необхідності внести корективи в алгоритм роботи екстрених служб, враховуючи оперативну обстановку. Про це він повідомив у себе в телеграм-каналі.

"Провів в Одесі оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, територіальним командуванням Нацгвардії та Держприкордонслужби. Обговорили ситуацію із обстрілами в державі. Лише за минулу добу ворог наніс 400 ударів по 10 регіонах країни", - зазначив Ігор Клименко.

Він додав, що екстрені служби системи МВС перебувають у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації.

"Водночас дав вказівку провести детальний аналіз існуючих інструкцій та за необхідності внести корективи в алгоритм роботи, враховуючи оперативну обстановку", - додав голова МВС.

Як повідомляє ГУ НП в Одеській області, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко та голова Національної поліції Іван Вигівський побували на місці ракетних ударів РФ по Одесі.

Вони оглянули наслідки руйнувань у рекреаційній зоні обласного центру та поспілкувалися з представниками Сил безпеки й оборони.

"Ми чітко бачимо, що ворог поцілив у цивільну інфраструктуру. І коли представники різних служб приїхали ліквідовувати наслідки та надавати допомогу постраждалим, росіяни підступно вдарили по цій же території ще однією ракетою. В результаті ми маємо жертви серед цивільного населення, працівників ДСНС, лікарів, працівників Національної поліції", - сказав міністр.

Крім того, очільник міністерства відвідав постраждалих, які проходять лікування у медичних закладах.

Ворожий удар по Одесі

Нагадаємо, що 15 березня ворог атакував ракетами об’єкти цивільної інфраструктури Одеси. Після першого удару під час ліквідації наслідків та надання допомоги пораненим екстреними службами, росіяни нанесли по них другий удар.

В результаті цього злочину загинула 21 людина, поранено більше 70 громадян. 39 людей наразі лікуються стаціонарно, восьмеро перебувають в тяжкому стані. 

Також додамо, що у середу, 6 березня, Росія завдала ракетного удару по Одесі, коли там зустрічалися президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс.

Читайте також:
Окупанти майже 180 разів обстріляли українські ТЕС від початку війни Окупанти майже 180 разів обстріляли українські ТЕС від початку війни
Ситуація на фронті загострилась, – Сирський Ситуація на фронті загострилась, – Сирський
РФ знову скасувала ходу Безсмертного полку до 9 травня: Британська розвідка назвала причину РФ знову скасувала ходу Безсмертного полку до 9 травня: Британська розвідка назвала причину
Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України