USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Під час передвиборчої кампанії в Пенсильванії Гарріс натякнула, що Трамп є "боягузом"

Водночас у команді Трампа називають кампанію Гарріс "брехунами й шахраями"
Камала Гарріс
Камала Гарріс під час виступу в Пенсильванії
Джерело: Reuters

Кандидатка у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Камала Гарріс натякнула, що її опонент, кандидат від республіканців Дональд Трамп є "боягузом". Про це політикиня сказала під час своєї передвиборчої кампанії в штаті Пенсильванія, повідомляє Reuters.

"Ця кампанія – визнання того, що, відверто кажучи, за останні кілька років відбулося певне збочення, яке, на мою думку, полягає в тому, що мірилом сили лідера є те, кого він завалює. Тоді, як ми знаємо, справжнім мірилом сили лідера є те, кого він підіймає", – сказала Гарріс під час виступу.

Водночас кандидатка прямо не назвала імені свого суперника. Лише зауважила, що "кожен, хто хоче завалити інших, є боягузом".

Гарріс також зазначила, що майже закінчила писати промову, яку виголосить, коли прийме номінацію на посаду президента від Демократичної партії.

Видання додає: опитування громадської думки свідчать, що Гарріс принесла свіжу енергію в передвиборчу кампанію, скоротивши розрив з експрезидентом Трампом як на національному рівні, так і в багатьох із восьми висококонкурентних штатів, включаючи Пенсільванію.

Що на такі закиди відповіли в Трампа?

Натомість, як пише Fox News, відповідаючи на такі закиди, речник команди Дональда Трампа Стівен Чунг заявив, що Камала Гарріс не дала ніякої великої пресконференції чи інтерв'ю за чотири тижні, відтоді як стала кандидаткою від демократів.

І взагалі, на думку Чунга, команда кампанії Гарріс є "брехунами, шахраями й боягузами".

"Гарріс навіть не може дати інтерв'ю чи пресконференцію, навіть з дружнім медіа, бо до смерті боїться бути викритою в боягузтві та шахрайстві", – прокоментував речник.

Також журналісти вказують: Трамп вважає, що перемогти Гарріс йому буде легше, ніж чинного президента Сполучених Штатів Джо Байдена. І, наприклад, Пенсільванія була одним із трьох штатів разом із Вісконсіном і Мічиганом, які допомогли республіканцю перемогти на виборах ще 2016 року.

Разом з тим прихильники Трампа сподіваються, що він переорієнтує свою кампанію на політику. І це не будуть неодноразові особисті напади на Гарріс, які протягом кількох тижнів лунали в бік політикині після того як вона стала кандидаткою від Демократичної партії.

Новини за темою: Трамп, Байден і Гарріс стали жертвами фішингової атаки

Зазначимо, станом на 14 серпня Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа у п'яти із семи ключових штатів – Аризоні, Мічигані, Північній Кароліні, Пенсільванії та Вісконсіні. У Джорджії ж кандидати мають однаковий рівень підтримки.

Президентські вибори в Сполучених Штатах Америки заплановані на осінь 2024 року.

Читайте також:
Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США
Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості
Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому
Дональд Трамп не збирається брати участі у ще одних дебатах із Камалою Гарріс Дональд Трамп не збирається брати участі у ще одних дебатах із Камалою Гарріс