USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40
Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Партизани знищили важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку

Підпалили релейну шафу на залізниці, що проходить через весь Калінінський і Будьонівський райони
Бавовна в окупованому Донецьку
"Бавовна" в окупованому Донецьку
Джерело: Інформаційний спротив

Українські партизани знищили важливий логістичний вузол окупантів у Донецьку – пошкодили ділянку залізниці, через яку росіяни переправляли техніку. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема зазначається, що один з агентів "АТЕШ" підпалив релейну шафу на залізниці, що проходить через весь Калінінський і Будьонівський райони тимчасово окупованого Донецька.

Саме цією дорогою окупанти возять боєприпаси, військову техніку та особовий склад.

Партизани викрили дислокацію ворожого автомобільного батальйону в Ростовській області

Нещодавно українські партизани виявили місце дислокації 293-го окремого автомобільного батальйону в Ростовській області Росії.

Партизани додають, що такої великої кількості "сліпих" зон, які не проглядаються камерами спостереження, не бачили навіть на звичайних шиномонтажних станціях.

До цього партизани розсекретили місцезнаходження російського загону спеціального призначення "Арбат" у тимчасово окупованій Горлівці Донецької області.

Читайте також:
Військовий спав у тамбурі потяга із собакою: Військовий спав у тамбурі потяга із собакою: "Укрзалізниця" заявила, що йому так комфортніше
РФ хоче перейти до цілодобових атак по Україні, – ЦПД РФ хоче перейти до цілодобових атак по Україні, – ЦПД
Росія передбачала вторгнення ЗСУ в Курську область за кілька місяців, – The Guardian Росія передбачала вторгнення ЗСУ в Курську область за кілька місяців, – The Guardian
Чому Путін боїться оголошувати нову хвилю мобілізації: Роз’яснення аналітиків ISW Чому Путін боїться оголошувати нову хвилю мобілізації: Роз’яснення аналітиків ISW