USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40
Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Військовий спав у тамбурі потяга із собакою: "Укрзалізниця" заявила, що йому так комфортніше

Провідниця і начальник потяга нібито неодноразово пропонували чоловіку перейти до купе
військовий в тамбурі
Військовий в тамбурі
Джерело: відкриті джерела

У мережі розгорівся новий скандал. У потязі Одеса – Ковель військовий спав на підлозі у тамбурі поряд із собакою. Пасажири кажуть, що його не пустили в купе зі службовим псом. Про це розповіла очевидиця Катерина у Facebook.

"Люди які нас захищають, чотирилапі, які їм в цьому допомагають, мають їхати в тамбурі на холодній підлозі вісім годин, тому що "фу, пес" та існують певні обмеження", – йдеться в повідомленні.

"Укрзалізниця" відреагувала на пост і заявила, що військовий їхав разом із мамою і мав квитки на місця 46 і 48. Чоловік одразу повідомив провідників, що їхатиме у тамбурі, бо йому так "психологічно комфортніше". Провідниця і начальник потяга нібито неодноразово пропонували чоловіку перейти до купе, але він відмовлявся.

Також там кажуть, що службову собаку перевозити у вагоні можна, але якщо всі місця у купе викуплені. Проте цього разу всі пасажири купе не були проти.

"Треба розуміти, що наші захисники можуть мати психологічні причини, щоб поводити себе дещо відмінно від інших пасажирів, наші бригади стикаються із цим щодня – стояння в тамбурах, небажання спати на постелі, окріп замість чаю та інше. Причини ми всі розуміємо, з часом це проходить, але потрібне терпіння й розуміння", – додали в "Укрзалізниці".

Раніше

Нещодавно "Укрзалізниця" втрапила в ще один скандал. 16 вересня в одному з поїздів на Львівщині працівники воєнізованої охорони "Укрзалізниці" побилися, після чого один із них заснув у купе провідника, ймовірно будучи у стані сп'яніння. Працівників звільнили.

Читайте також:
У поїзді Черкаси – Івано-Франківськ співробітники воєнізованої охорони у п'яному вигляді влаштували бійку У поїзді Черкаси – Івано-Франківськ співробітники воєнізованої охорони у п'яному вигляді влаштували бійку
УЗ створила Мапу безбар’єрності українських вокзалів УЗ створила Мапу безбар’єрності українських вокзалів
Інтерсіті+ з Києва до Одеси тепер курсуватиме на постійній основі, – Інтерсіті+ з Києва до Одеси тепер курсуватиме на постійній основі, – "Укрзалізниця"
На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога