USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00

Один із найбільших маркетплейсів Туреччини Hepsiburada планує запустити бізнес в Україні

Поява турецького гіганта електронної комерції посилить конкуренцію на українському ринку
Турецький маркетплейс Hepsiburada
Джерело: wikipedia

Один із найбільших маркетплейсів Туреччини Hepsiburada планує почати роботу в Україні, повідомляє Bloomberg із посиланням на гендиректорку компанії Нілхан Онал Гьокчетекін.

"Україна – складний, але важливий ринок для Туреччини. Для нас це стратегічна інвестиція. У майбутньому (ситуація в Україні) нормалізується, і ми хочемо бути до цього готовими", – заявила вона.

Хоча на початковому етапі основна увага приділяється тестуванню операцій в Україні, Онал Нілхан зазначила, що довгострокова стратегія компанії базується на співпраці з місцевими партнерами.

Hepsiburada планує почати продавати товари в Україні, якщо пробний запуск буде визнано успішним.

Hepsiburada, за даними Similarweb, має 104 млн відвідувань за останній місяць, що втричі може перевищувати активність споживачів на українських платформах.

Що відомо про Hepsiburada?

Компанія заснована 1998 року і відома як D-MARKET Electronic Services & Trading. Компанія стала публічною у США в середині 2021 року. Це перше IPO турецьких акцій на Nasdaq.

Відтоді акції компанії впали з піку в 15,23 дол. до 59 центів і зараз торгуються близько 1,70 дол. Падіння спровокувало судовий процес проти керівництва компанії, акціонера TurkCommerce, але справа закінчилася мировою угодою.

Акції компанії знову почали зростати після приходу нового керівника і минулого року збільшилися на 173%.

Раніше ми писали, що ірландська корпорація Cement Roadstone Holding (CRH), один з провідних світових виробників будматеріалів, уклала угоду з італійською Buzzi Unicem про купівлю двох цементних заводів в Україні.

Читайте також:
На 8% зросли торік заробітки лідерів енергетичного сектора України. А половина компаній, що потрапили в топ, – державні На 8% зросли торік заробітки лідерів енергетичного сектора України. А половина компаній, що потрапили в топ, – державні
Окупанти майже 180 разів обстріляли українські ТЕС від початку війни Окупанти майже 180 разів обстріляли українські ТЕС від початку війни
Ситуація на фронті загострилась, – Сирський Ситуація на фронті загострилась, – Сирський
Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України Повернення чоловіків з-за кордону: Польща чекає ініціативи від України