USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 6 1 5 0 (+1096)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Одного з найвпливовіших "злодіїв у законі" на прізвисько "Хмєло" можуть вигнати з України

Його вважають одним із найвпливовіших "злодіїв у законі" не лише в Україні, а й на території пострадянського простору
Хмєло
Джерело: Нацполіція

Лідера руставського злочинного клану Георгія "Хмело" Хмелідзе можуть видворити за межі України. Його помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Про це повідомила Національна поліція України.

Як зазначають правоохоронці, рішенням РНБО до 63-річного "злодія в законі" на прізвисько "Хмело" було застосовано персональні та інші обмежувальні санкції. Також працівники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції зібрали матеріали щодо надання фіктивних підстав для набуття ним громадянства України. У березні 2024 року уродженця Грузії було позбавлено громадянства України.

"Оперативники ДСР Нацполіції доставили "злодія в законі" до Державної міграційної служби України, де стосовно нього співробітники склали адміністративний протокол за порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні", – зазначають у поліції.

Наразі Хмелідзе знаходиться у місці тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Належні служби роблять відповідні кроки для подальшого видворення злочинця з території країни.

Варто зазначити, що уродженець Грузії Георгій Гівієвич Хмелідзе був "коронований" в 1988 році, є лідером руставського злочинного клану та найвпливовішим "злодієм в законі" не тільки на території України, а й на територіях пострадянських країн.

Нагадаємо, 13 березня у Німеччині знайшли тіло 27-річної українки Маргарити Разас, яка із 7 березня вважалася зниклою. Воно було зі слідами насильницької смерті та лежало на березі річки Рейн. Згодом знайшли тіло, ймовірно, її 51-річної матері. 

Читайте також:
Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові
Заступник начальника поліції на Дніпропетровщині підозрюється у незаконному збагаченні на 14 млн гривень Заступник начальника поліції на Дніпропетровщині підозрюється у незаконному збагаченні на 14 млн гривень
Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян Стрілянина у Харкові: Чоловік на зупинці поранив трьох громадян
Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень Український call-центр ошукав 16 громадян Чехії на понад 5,5 млн гривень