USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

Убивство українки в Німеччині: поліція знайшла ще одне тіло

П’ятитижневу дитину однієї із загиблих знайшли живою 14 березня
Вбиті в Німеччині дочка та мати
Вбиті в Німеччині дочка та мати
Джерело: відкриті джерела

13 березня у Німеччині знайшли тіло 27-річної українки Маргарити Разас, яка з 7 березня вважалася зниклою. Воно було зі слідами насильницької смерті та лежало на березі річки Рейн. Вчора ж знайшли тіло, ймовірно, її 51-річної матері. Про це повідомляє прокуратура і Головне управління поліції міста Мангейм.

Тіло 27-річної Маргарити Разас знайшли 13 березня біля берега річки Рейн. Вона разом із дитиною та матір’ю жила в будинку для біженців у районі Рейн-Неккар. Матір вважали одним із найважливіших свідків убивства, оскільки вона, ймовірно, була останньою, хто спілкувався з Маргаритою. Вчора її тіло знайшли водолази у рибальському озері одного з районів німецького міста Бад-Шенборн. За інформацією слідства, жінка також померла насильницькою сметрю.

Підозрювані та донька загиблої

У Маргарити Разас була дитина - пʼятитижнева донька. Її знайшли знайшли живою і вже затримали імовірних убивць молодої жінки - чоловіків 43-х і 44 років. Є підозра, що саме вони могли вбити 27-річну українку. 14 березня обох відправили в СІЗО. 

Дитина нині у лікарні, експертиза ДНК показала, що вона дійсно донька загиблої Маргарити Разас. 

Розслідування цього резонансного злочину триває. 

Читайте також:
США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів США виділили найбільший пакет допомоги на 6 млрд доларів
Парламентський комітет Швейцарії підтримав виділення Україні 5,5 млрд доларів Парламентський комітет Швейцарії підтримав виділення Україні 5,5 млрд доларів
В Україні схвалюють 93% заявок на дозвіл отримати зброю В Україні схвалюють 93% заявок на дозвіл отримати зброю
Повторює Повторює "сирійську тактику": Росія вбила понад 90 медиків, поліцейських і рятувальників під час повторних ударів по Україні