USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Німеччина посилить підтримку України, – Бербок

Посилення підтримки передбачається як на рівні Євросоюзу, так і на рівні НАТО
Анналена Бербок
Анналена Бербок
Джерело: wikipedia

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок пообіцяла подальшу допомогу Україні. Йдеться зокрема, про посилення підтримки як на рівні Євросоюзу, так і рівні НАТО. Про це передає Tages Schau.

"Очевидно, що Україна зміцнить наш ЄС, в осяжному майбутньому. Це в наших власних, в наших геополітичних інтересах, щоб Україна приєдналася до Європейського Союзу", – зазначила вона.

Також, за словами Бербок, Німеччина не лише продовжуватиме підтримку України у війні проти Росії, але й посилюватиме її.

"Після нападу Росії в лютому 2022 року з України понад 650 днів ішли жахливі кадри. Тому ми не тільки продовжимо нашу підтримку України, а й посилимо її. У ЄС, а також у НАТО", – додала міністерка.

Новини за темою: Німеччина наступного року вдвічі збільшить військову допомогу Україні, – Bild

Раніше ми повідомляли, що міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час візиту до України оголосив про новий пакет військової допомоги. Зокрема, до нього увійде ще чотири системи IRIS-T SLM.
Читайте також:
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот