USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Не речниця Сил оборони півдня: Гуменюк перебуває в підрозділі Морської охорони Держприкордонслужби України

Гуменюк обіймала попередню посаду з квітня 2022 року
Наталія Гуменюк

Наталія Гуменюк

Джерело: відкриті джерела

Речниця Сил оборони півдня Наталія Гуменюк нині перебуває в підрозділі Морської охорони Державної прикордонної служби України. Про що повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Коли попереду багато цікавого. А хтось там вангував, що Гуменюк "фсьо"... Правда в тому, що Гуменюк дійсно "фсьо" по Силах", – написала вона.

Гуменюк на посаді речниці Сил оборони півдня

Наталія Гуменюк обіймала попередню посаду з квітня 2022 року.

У листопаді "Детектор медіа" писав про імовірне про звільнення Гуменюк у звʼязку з "великими трансформаціями в структурі". Зокрема, джерела видання казали, що можливе перепідпорядкування частини апарату головнокомандувача ЗСУ до Генштабу ЗСУ.

Згодом у виданні спростували інформацію про те, що речниця йде з посади, й зазначили, що зміни стосуватимуться її обовʼязків.

За даними аналітиків "Детектора медіа", протягом жовтня 2023 року Гуменюк встановила рекорд як речниця – відвідала 54 ефіри національного телемарафону протягом місяця. Це в середньому 1,7 появи на день.

Новини за темою: Гуменюк прокоментувала ситуацію на лівому березі Херсонщини

Разом з тим у коментарі для "Детектора медіа" Наталія Гуменюк заперечила інформацію щодо свого звільнення. 

Що відомо про Гуменюк?

Наталія Костянтинівна Гуменюк – українська військовослужбовиця, капітан 1-го рангу Державної прикордонної служби України, учасниця російсько-української війни.

Кавалер ордена княгині Ольги III ступеня (2022).

Новини за темою: Окупанти зіткнулися зі снарядним голодом після підриву Кримського мосту, – Гуменюк
Читайте також:
РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters РФ може в найближчі тижні здійснити великий наступ, - Reuters
Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну Австрія створила спеціальний фонд на 500 млн євро, щоб підтримати інвестиції в Україну
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?