USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Кирило Тимошенко став радником міністра оборони Умєрова, – ЗМІ

З 1 березня Кирило Тимошенко керує медіанапрямком в Міноборони
Кирило Тимошенко
Кирило Тимошенко
Джерело: відкриті джерела

Колишнього заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка призначили радником міністра оборони Рустема Умєрова. Про це повідомляє NV із посиланням на коментар пресслужби Міністерства оборони України.

У пресслужбі Міноборони на відповідний запит видання повідомили, що Тимошенко з 1 березня 2024 року обіймає посаду штатного радника міністра оборони.

Відповідь Міноборони на запит NV
Джерело: NV

"Основний напрямок діяльності Кирила Тимошенка – медіа та комунікації, координація інформаційної політики в Міністерстві оборони та підпорядкованих Міноборони структурах, а також побудова єдиного інформаційного порядку денного в Силах оборони України на час дії воєнного стану", – додали у пресслужбі Міноборони.

Сам Тимошенко своє призначення поки не коментував.

Що відомо про Кирила Тимошенка?

З 2019 року Кирило Тимошенко обіймав посаду заступника голови Офісу президента України Андрія Єрмака. Також він був координатором президентської програми "Велике будівництво".

У січні 2023 року Володимир Зеленський звільнив Кирила Тимошенка з посади заступника голови Офісу президента.

Також раніше ми повідомляли, що Національне агентство з питань запобігання корупції направило в суд протокол про адміністративні правопорушення ексзаступника керівника Офісу президента Кирила Тимошенка. Перевірка встановила, що Тимошенко використовував повноваження в особистих інтересах і відправив за кордон свого підлеглого, щоб той оформив йому візу.

Читайте також:
В армії зараз є 12 тисяч вакансій: Які найбільш затребувані В армії зараз є 12 тисяч вакансій: Які найбільш затребувані
Не заміна 100 тисяч Не заміна 100 тисяч "бойових", а додаткова виплата: В Міноборони пояснили, хто зможе отримати додаткові 70 тис. гривень
Військові можуть самостійно вирахувати виплати: Міноборони запустило спеціальний калькулятор Військові можуть самостійно вирахувати виплати: Міноборони запустило спеціальний калькулятор
Електронний кабінет військовозобов'язаного з'явиться у травні у форматі застосунку: Як він працюватиме Електронний кабінет військовозобов'язаного з'явиться у травні у форматі застосунку: Як він працюватиме