USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Кабмін запропонує Раді ратифікувати Угоду про вільну торгівлю з Туреччиною

Далі документ передадуть до парламенту
Україна Туреччина
Джерело: відкриті джерела

Кабінет міністрів схвалив проєкт закону про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною. Про це поінформував прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

"Підтримали законопроєкт про ратифікацію Угоди про вільну торгівлю між Україною та Туреччиною. Далі передамо його до парламенту", – йдеться в повідомленні.

Шмигаль зазначив, що Туреччина – серед п’ятірки основних торговельних партнерів України. Тому ця угода створює нові можливості для українського бізнесу.

Крім того, прем’єр анонсував, що будуть скасовані мита на значну кількість українських товарів, зокрема на 93% промислових.

Раніше

29 лютого Україна продовжила транспортний безвіз з Туреччиною.

Він передбачає двосторонні вантажні перевезення та перевезення транзитом. Для виконання вантажних та транзитних перевезень не потрібні дозволи. Домовленості також містять бездозвільний проїзд для порожнього в'їзду вантажівок.

Читайте також:
ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 ДБР виписало підозру голові ФСБ РФ Бортнікову і ще 20 "фсбешним" генералам
Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні Rheinmetall планує почати виробництво систем ППО в Україні
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали