USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Instagram тестує окрему стрічку з дописами від користувачів, які мають платну підписку, – ЗМІ

Соцмережа тестує новий перемикач, який дозволить переходити у стрічку з виключно верифікованими акаунтами
Instagram

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Соцмережа Instagram тестує нову функцію, яка дозволятиме бачити дописи лише від користувачів, які придбали передплату Meta Verified. Про це повідомляє видання The Verge.

За словами керівника Instagram Адама Моссері, соцмережа тестує новий перемикач, який дозволить переходити у стрічку з виключно верифікованими акаунтами.

"Ми досліджуємо це як новий засіб керування для користувачів і можливість для бізнесу та авторів отримувати визнання", – сказав Моссері.

Як працюватиме ця функція?

Перемикач Meta Verified з'явиться як опція поруч з розділами "Відстежуються" та "Обране", які відображаються при натисканні на логотип Instagram у верхній частині застосунку.

Вартість Meta Verified становить 11,99 долара для вебверсії та 14,99 долара – для застосунку. Автори додають, що пропозиція є досить привабливою, адже дозволить людям стати більш помітними в стрічці Instagram.

Що відомо про Meta Verified та для чого потрібна ця функція?

На початку цього року Meta представила свою програму Meta Verified для Instagram і Facebook. Вона надає підписникам синю галочку підтвердження, кращу підтримку клієнтів та захист від видавання людини за іншу особу. 

Компанія спочатку почала тестувати її в Австралії та Новій Зеландії, через місяць запровадила в США. Вже у вересні було оголошено, що Meta Verified буде доступною для бізнес-акаунтів".

Раніше ми повідомляли, що соцмережа X (колишній Twitter, – ред.) стає платною.

Платну версію видали, аби знизити кількість спаму, маніпуляцій та активності ботів. Поки її тестують у Новій Зеландії та на Філіппінах.

Читайте також:
Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс Альтернатива Telegram: В Україні пропонують запустити сервіс "Дія. Канали"
TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах TikTok позначатиме контент, створений за допомогою штучного інтелекту на інших платформах
Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту Instagram оновлює алгоритм: Перевага буде в оригінального контенту
Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ Telegram відновив раніше заблоковані українські чат-боти, серед яких – бот ГУР МОУ