USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Фінляндія закриває пункти пропуску з Росією

Прикордонні переходи будуть закриті для будь-якого руху
Фінляндія

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Фінляндія до 18 лютого повністю закриє чотири пункти перетину кордону на своєму східному кордоні з Росією. Про це пише Helsingin Sanomat з посиланням на заяву прем'єр-міністра Фінляндії Петтері Орпо.

Зазначається, що на пресконференції у четвер, 16 листопада, Орпо заявив, що країна закриє кілька пунктів пропуску на східному кордоні.

Міністерка внутрішніх справ Марі Рантанен уточнила, що Фінляндія повністю закриє до лютого пункти перетину кордону в Ваалімаа, Нуйямаа, Іматра і Ніірала.

"Прикордонні переходи будуть закриті для будь-якого руху в ніч з п'ятниці на суботу. Вони залишаться закритими до 18 лютого", – йдеться у публікації.

Крім того, прийом заяв про надання притулку буде зосереджений на прикордонних пунктах пропуску "Салла" і "Вартіус". На інших пунктах перетину кордону, які залишаться відкритими, подати заяву про надання притулку буде неможливо.

Раніше повідомлялося, що Фінляндія заблокувала вже три угоди з продажу нерухомості покупцям із Росії. Таке рішення обумовлено міркуваннями безпеки.

Також у вересні уряд Фінляндії заборонив в’їзд легковим автомобілям із російськими номерами. Авто, які вже є на території країни, мають бути вивезені упродовж шести місяців.

Читайте також:
Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб Російський олігарх організував схему, за якою Росія отримувала український титан для військових потреб
Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця Росія виготовляє по 50 стратегічних ракет Х-101 щомісяця
У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ
Росія краде в українських полонених органи: Їх, ймовірно, використовують для трансплантації Росія краде в українських полонених органи: Їх, ймовірно, використовують для трансплантації