USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Фінляндія закриває пункти пропуску з Росією

Прикордонні переходи будуть закриті для будь-якого руху
Фінляндія

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Фінляндія до 18 лютого повністю закриє чотири пункти перетину кордону на своєму східному кордоні з Росією. Про це пише Helsingin Sanomat з посиланням на заяву прем'єр-міністра Фінляндії Петтері Орпо.

Зазначається, що на пресконференції у четвер, 16 листопада, Орпо заявив, що країна закриє кілька пунктів пропуску на східному кордоні.

Міністерка внутрішніх справ Марі Рантанен уточнила, що Фінляндія повністю закриє до лютого пункти перетину кордону в Ваалімаа, Нуйямаа, Іматра і Ніірала.

"Прикордонні переходи будуть закриті для будь-якого руху в ніч з п'ятниці на суботу. Вони залишаться закритими до 18 лютого", – йдеться у публікації.

Крім того, прийом заяв про надання притулку буде зосереджений на прикордонних пунктах пропуску "Салла" і "Вартіус". На інших пунктах перетину кордону, які залишаться відкритими, подати заяву про надання притулку буде неможливо.

Раніше повідомлялося, що Фінляндія заблокувала вже три угоди з продажу нерухомості покупцям із Росії. Таке рішення обумовлено міркуваннями безпеки.

Також у вересні уряд Фінляндії заборонив в’їзд легковим автомобілям із російськими номерами. Авто, які вже є на території країни, мають бути вивезені упродовж шести місяців.

Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму