USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 0 8 7 0 (+1030)
USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95

Щоб Росія розвалилася, потрібно, щоб в кожній області був свій "Кадиров", – колишній агент КДБ

Україна може виростити таких "лідерів", вважає експерт
Карта Буданова
Джерело: відкриті джерела

Для того, щоб Росія перестала існувати як держава, потрібно, щоб в кожній області виріс свій умовний "Кадиров", і регіони почали конфліктувати між собою. Про це в інтерв'ю UWN заявив колишній співробітник КДБ, доцент кафедри психології КНУ ім. Тараса Шевченка Олександр Зеленько.

Він наголосив, що з психологічної точки зору в цьому контексті Україну можуть цікавити "найбільш психопатичні" особистості.

"Нас цікавлять найбільш відбиті, найбільш агресивні, найбільш психопатичні місцеві лідери Росії... Щоб там була розтяжка між Пригожиним і Кадировим. Бо вони психологічно можуть тільки силою. Коли ми виростимо, підготуємо реально таких скотів, тварин, жорстоких і кровожерливих, тупих, агресивних, і коли дійсно Бєлгородська область буде напряму військово конфліктувати з Воронезькою – оце наш виграш", – зазначив експерт.

За словами колишнього агента КДБ, для того, щоб це все здійснити, потрібно, щоб в 10–15 центральних областях Росії працювали агенти.

"Це реально. Для цього треба не такі великі гроші. Для цього треба не так багато людей для того, щоб Центральну Росію в межах 10–15 областей – по тисячі-півтори тисячі фахівців на область – цього буде більш ніж досить, щоб контролювати мережу цього всього", – додав він. 

Зеленько зазначив, що для цього потрібна державна підтримка.

"До цього повинна бути готова держава, яка скаже: так, ми зруйнуємо, ми будемо фінансувати, ми будемо давати можливість вирости в кожному обласному центрі "Кадирову". Щоб вони потім порвали один одного", – зауважив колишній агент КДБ.

Нагадаємо, у кабінеті керівника Головного управління розвідки Кирила Буданова є карта з розчленованою Росією. На ній чорним маркером обведені Курська, Білгородська області та Кубань, що входять до складу України. На Калінінградській області написано "ФРН", на Карелії та північному заході – "Ф", на Кавказі – "Ічкерія", на центральних областях та частині Сибіру – "ЦАР", на Далекому Сході – "К", на Курильських островах – "Японія".

Читайте також:
Розмістивши ядерну зброю в космосі, РФ може зробити навколоземну орбіту непридатною, - Пентагон Розмістивши ядерну зброю в космосі, РФ може зробити навколоземну орбіту непридатною, - Пентагон
Пережив ампутацію на Пережив ампутацію на "Азовсталі" і потрапив у полон до окупантів: Важкий фронтовий шлях офіцера Нацгвардії
Макрон заявив, що не змінив думки про введення військ в Україну і знову назвав умови Макрон заявив, що не змінив думки про введення військ в Україну і знову назвав умови
Україна приречена бути ветераноцентричною: Як держава та бізнес повертають військових до цивільного життя Україна приречена бути ветераноцентричною: Як держава та бізнес повертають військових до цивільного життя