USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Дрібні мережі можуть стати постачальниками харчів для ЗСУ

Міноборони запрошує роздрібні мережі брати участь у тендерах ДОТ на постачання харчів для ЗСУ
Харчування військових, їжа

Фото ілюстративне

Джерело: АрміяInform

Міністерство оборони України та "Державний оператор тилу" презентували роздрібним мережам нову архітектуру закупівель продуктів харчування, яка стартує з 1 квітня 2024 року. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Заступники міністра оборони Дмитро Кліменков, Юрій Джигир, Віталій Половенко, а також гендиректор "Державного оператора тилу" Арсен Жумаділов провели зустріч із представниками 12 роздрібних мереж.

Зазначається, що постачання від мереж є одним із елементів нової архітектури, яка також передбачає поставки безпосередньо від виробників і залучення професійних логістичних партнерів.

"Нам потрібен однаковий стандарт якості. Від Ужгорода до Купʼянська, від Чернігова до Херсона. Мережі супермаркетів можуть його забезпечити, бо вони розбудували свої компанії на конкурентному ринку" – зазначив заступник міністра оборони Дмитро Кліменков.

Він додав, що Міноборони важливо залучити роздрібні мережі до поставок харчування для ЗСУ. Тож відомство відкрите до співпраці з ритейлерами як локального, так і національного рівнів.

Нагадаємо, Міністерство оборони України повідомило, що закупівлі продуктів для війська намагаються зірвати. Відомство звернулося до правоохоронних органів із заявою про вчинене кримінальне правопорушення.

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони замовило сім тисяч тек для особових справ "осіб молодшого і старшого офіцерського складу, а також осіб рядового, сержантського і старшинського складу". На них начебто мали витратити 20 мільйонів гривень, тобто близько три тисячі за одну теку. У відомстві заперечили це.

Читайте також:
Відвідуваність застосунку Відвідуваність застосунку "Резерв+" в 50 разів більша, ніж ЦНАПІВ, - Міноборони
Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК Міноборони запускає електронну чергу до ТЦК
Додаток для військовозобов'язаних Додаток для військовозобов'язаних "Резерв+" з'явився в маркетплейсах і одразу зіткнувся з проблемами
"Резерв+": Міноборони презентувало додаток для військовозобов'язаних. Відео