USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Донька Путіна Тихонова займатиметься розширенням впливу РФ серед країн Африки, – ЗМІ

Кремль прагне тісніших зв'язків із країнами Африки, щоб протистояти впливу санкцій США і Європи
дочка Путіна
Донька Путіна
Джерело: Bloomberg

Донька президента Російської Федерації Володимира Путіна Катерина Тихонова займатиметься розширенням впливу країни серед держав Африки. Про це інформує Bloomberg.

Видання пише, що так нібито Росія розширює свою діяльність.

"Посадових осіб приблизно з трьох десятків африканських країн запросили до Москви наступного місяця для зустрічі з російськими ІТ-фахівцями та інвесторами, які пропонують цифрові послуги, спрямовані на поліпшення управління", – йдеться в повідомленні.

Відомо, що проєкт підтримує центр "Іннопрактика", афілійований із Фондом "Національний інтелектуальний розвиток", генеральним директором якого є молодша дочка Путіна Катерина Тихонова.

Тож російський диктатор, розширює свою присутність в Африці, оскільки Кремль прагне тісніших зв'язків із країнами Глобального Півдня, щоб протистояти впливу санкцій США і Європи.

"Зустріч африканських чиновників у Росії є частиною інформаційно-пропагандистського проєкту під назвою "Програма обміну знаннями в галузі електронного урядування", який фонд запустив у липні спільно з Московською Вищою школою економіки. А напередодні стало відомо, що Фонд "Національний інтелектуальний розвиток", який очолює Тихонова, став співвласником найбільшого виробника дронів у РФ", – зазначає видання.

Що відомо про дітей Путіна?

Путін ретельно оберігає приватне життя 37-річної Катерини Тихонової та її 38-річної лікарки-ендокринологині старшої сестри Марії Воронцової. Також президент РФ публічно не визнавав, що вони його дочки.

На своїй щорічній пресконференції у 2015 році він сказав журналістам, що "ніколи не говорив конкретно про робочі місця доньок і їхню сферу діяльності".

Сполучені Штати, Європейський Союз і Велика Британія ввели санкції проти обох жінок у квітні минулого року через війну Путіна в Україні. Міністерство фінансів США заявило, що робота Тихонової підтримує російську оборонну промисловість, тоді як Воронцова "керує державними програмами, які отримали мільярди доларів від Кремля на генетичні дослідження і контролюються особисто Путіним".

Двійники Путіна

Додамо, що японський штучний інтелект стверджує, що російський диктатор Володимир Путін дійсно використовує дублерів. Дослідження, засновані на розпізнаванні обличчя, порівнянні голосу та рухах тіла, показують, що існує кілька різних двійників російського президента. 

Зазначається, що висновки ШІ були зроблені після того, як диктатор завершив свою поїздку до Китаю, намагаючись очолити альянс проти Заходу.

Новини за темою: Путін планує залишатися при владі після 2024 року, – Reuters

Тоді в репортажі для великої японської телевізійної мережі TBS стало відомо, що принаймні два двійники Путіна бачили на різних заходах.

Відносини РФ та Африки

Найближчим часом до Африки почнуть надходити російські партії безплатного зерна. Це дасть новий поштовх спробам Кремля зміцнити свій вплив на континенті, повідомляє Bloomberg.

Автори наголошують, що російський диктатор Володимир Путін в липні на російсько-африканському саміті в Санкт-Петербурзі пообіцяв безплатно відправити зерно шести африканським країнам, які мають міцні зв’язки з Москвою.

Цей крок послідував за критикою, що війна Росії в Україні та її вихід з угоди, яка сприяла експорту українського зерна через Чорне море, підвищили світові ціни на продовольство та добрива.

Новини за темою: Африканські лідери підбили підсумки своїх візитів до України та Росії
Читайте також:
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії