USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Британське видання підтвердило наявність кількох двійників Путіна

Двійник може залишитися при владі навіть після смерті Путіна
Двійники Путіна
Двійники Путіна
Джерело: відкриті джерела

Японський штучний інтелект стверджує, що російський диктатор Володимир Путін дійсно використовує дублерів. Дослідження, засновані на розпізнаванні обличчя, порівнянні голосу та рухах тіла, показують, що існує кілька різних двійників російського президента. Про це пише "The Sun".

Зазначається, що висновки ШІ були зроблені після того, як диктатор завершив свою поїздку до Китаю, намагаючись очолити альянс проти Заходу.

Тоді в репортажі для великої японської телевізійної мережі TBS стало відомо, що принаймні два двійника Путіна бачили на різних заходах.

Є припущення, що справжній Путін організував цьогорічний щорічний парад Перемоги на Красній площі 9 травня. Але складна технологія розпізнавання облич виявила, що Путін, який оглядав Кримський міст десять місяців тому, лише на 53 відсотки збігався з Путіним на Червоній площі.

В аналізі також зазначається, що ще одна поява Путіна – в окупованому Маріуполі в березні – показує лише 40-відсоткову схожість обличчя з Путіним, якого бачили на Красній площі.

Під час аналізу голосу Путіна в лабораторії Японського інституту аудіокомунікації, яка тісно співпрацює з поліцією у кримінальних розслідуваннях, було виявлено, що голос Путіна, який виступав на форумі Євразійського економічного союзу, що відбувся в травні, відрізнявся від інших прикладів під час різних виступів.

Як виявилося, один і той самий двійник російського президента використовувався на концерті військової підтримки в лютому та візиті до Маріуполя в березні.

Було проведено аналіз попередніх зустрічей Володимира Путіна з лідером Китаю Сі Цзіньпіном і його переговорів з лідером Білорусі Олександром Лукашенком – тоді на 94% вони збігалися.

Розслідування прийшло до висновку, що Путін використовує двох двійників. Одним із пояснень може бути те, що справжній російський диктатор хворий. Одна з теорій полягає в тому, що двійник може залишитися при владі навіть після смерті Путіна.

Що каже українська розвідка?

Раніше в ГУР МОУ вказали на ознаки існування двійників президента Росії Володимира Путіна. Про це заявив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов для "Радіо NV".

Він зазначив, що якщо прессекретар Путіна Дмитро Пєсков каже, що двійників немає, то це означає, що вони насправді є.

"Звичайно, коли офіційні роти Кремля починають спростовувати і кратно повторювати про те, що насправді двійників Путіна не існує, висновок напрошується абсолютно протилежний. Достовірна інформація про використання технологій двійників для російського диктатора була і отримала підтвердження з багатьох джерел, не лише в Україні", – сказав Юсов.

Він зауважив, що Кремлю все важче і важче стає приховувати двійників Путіна. Ситуація "підточує" диктатора зсередини.

Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії США можуть обмежити доступ до доларової системи для Raiffeisen Bank через роботу в Росії
ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму ЗСУ вночі могли вразити російський МіГ-31 на аеродромі Бельбек у Криму