USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60
Втрати росіян: 6 6 7 6 3 0 (+1290)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.05
Готівка
45.60

Сили оборони вразили арсенал, де РФ зберігала озброєння з Північної Кореї

На території складу зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння
Супутниковий знімок 67 арсеналу ГРАУ
Супутниковий знімок 67 арсеналу ГРАУ
Джерело: відкриті джерела

Сьогодні вночі підрозділи Сил оборони України завдали вогневого ураження по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління міністерства оборони Російської Федерації в Брянській області. Про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

Попередньо відомо, що на території складу зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, у тому числі з КНДР, а також керовані авіаційні бомби. 

Місцева влада після атаки перекрила дорогу поблизу арсеналу. Тому наслідки уточнюються.

"Ураження подібних арсеналів створює серйозні логістичні проблеми для російської армії, що суттєво знижує наступальний потенціал окупантів на загрозливих напрямках", – додали в Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, 21 вересня стало відомо, що під Тихорєцьком Краснодарського краю РФ була атакована 719-та база артилерійських боєприпасів. Туди росіяни звозили північнокорейські снаряди. 

Це невелика база зберігання боєприпасів із загальною площею близько тисячі квадратних кілометрів. Там зберігалися не лише снаряди, але й артилерійські системи. Відстань від лінії фронту до російської бази становить близько 300 кілометрів.

Читайте також:
Литва передасть Україні п'ять тисяч FPV-дронів власного виробництва Литва передасть Україні п'ять тисяч FPV-дронів власного виробництва
Мобілізація та демобілізація: Чи можна вирішити проблему, пояснює експерт Мобілізація та демобілізація: Чи можна вирішити проблему, пояснює експерт
На зустрічі з Зеленським Шольц анонсував новий пакет військової допомоги для України На зустрічі з Зеленським Шольц анонсував новий пакет військової допомоги для України
Залежить від непрофесійності окремих людей: Чи справді в українське військо постачають неякісні продукти? Залежить від непрофесійності окремих людей: Чи справді в українське військо постачають неякісні продукти?