USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

До "Ланцюга Єдності" до Дня Незалежності України по всьому світу долучилися понад 27 тисяч людей

Ця акція вкотре має привернути увагу міжнародної спільноти до України, переконані творці заходу
акція

Учасники акції до Дня Незалежності

Джерело: відкриті джерела

24 серпня в День Незалежності України у світі відбувається акція "‎Ланцюг Єдності". Під час неї учасники беруться за руки на головних вулицях міст світу, повідомляють організатори події.

Так, живі ланцюги створять на центральних вулицях міст за кордоном. Ця акція вкотре має привернути увагу світу до України, переконані творці заходу.

"А ще так українці хочуть подякувати країнам, які надали їм прихисток, за допомогу. Станом на 10:20 до живого "‎Ланцюга Єдності" вже приєдналися 27 тисяч 617 учасників, переважно – з європейських міст. Найбільше охочих зареєструвалися у Польщі – понад 2 тис. учасників, однак знайшлися кілька десятків осіб, які готові публічно підтримати Україну і в російських містах – Москві, Санкт-Петербурзі, Челябінську та інших. Втім, можливо, це додались українці, щоб імітувати "віртуальний ланцюг", – припустили організатори.

Як долучитися до акції?

До живого ланцюга ще можна доєднатися. Для того, щоб взяти участь в акції, необхідно перейти за посиланням і натиснути "‎Приєднатися до ланцюга".

Далі знайдіть на мапі своє місто та позначте на центральній вулиці точне місце, де ви плануєте стояти. Побачивши цю позначку, інші учасники зможуть стати пліч-о-пліч з вами. Так само можна знайти тих, хто вже відмітився, і зайняти місце поруч, щоб продовжити ланцюг.

А 24 серпня о 19:00 за місцевим часом приходьте на вибране місце та беріться за руки з тими, хто також приєднався до акції.

Беріть із собою прапори України та плакати. У межах акції висловлять подяку державам, які підтримують Україну з початку повномасштабного вторгнення.

Новини за темою: Найкращий день для українця, найгірший день для окупанта
Читайте також:
США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні США оголосили про виділення ще двох мільярдів доларів допомоги Україні
Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо Штраф Україні та низка скарг на Ізраїль: Навколо "Євробачення" розгорілися нові скандали
В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот В Україні закрились понад 20% новостворених торік ФОПів, – Опендатабот
Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен