USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Данілов пригрозив Росії розширенням географії ударів

За словами Данілова, серпень став особливо вдалим для "українських мисливців"
Олексій Данілов

Колишній секретар РНБО Олексій Данілов

Джерело: ВВС Україна

Секретар Ради національної безпеки й оборони України (РНБО) Олексій Данілов зазначив, що російські цілі - це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння. Для цього використають зброю українського виробництва, сказав Данілов.

"З кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають все більш точними, оператори - досвідченішими, бойове злагодження - ефективнішим, а виробники отримують можливості вдосконалювати тактико-технічні характеристики", - повідомив секретар РНБО.

За словами Данілова, серпень став особливо вдалим для "українських мисливців".

"Далі - розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та важкості російських втрат. Російські цілі - це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння", - пояснив політик.

Новини за темою: У Новоросійську українські дрони атакували великий десантний корабель РФ. Відео

Раніше

Україна оголосила про військову загрозу судноплавству в акваторії шести російських портів. Про це йдеться у звіті Державної служби морського та річкового транспорту.

Попередження опублікували в п'ятницю, 4 серпня, на підставі даних Військово-морських сил ЗСУ - воно діє до подальшого скасування.

"Військова загроза. Акваторія внутрішнього і зовнішнього рейдів портів Анапа, Новоросійськ, Геленджик, Туапсе, Сочі, Тамань", – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки
Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову Військові можуть заповідати виплату одноразової грошової допомоги родичам на випадок загибелі: Уряд ухвалив постанову
Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди Військовозобов’язаним видаватимуть спеціальні штрихкоди
Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську Стало відомо про перші розстріли цивільних у Вовчанську