USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Україна оголосила про військову загрозу в акваторії шести портів Росії

Йдеться про порти Анапа, Новоросійськ, Геленджик, Туапсе, Сочі, Тамань
Чорне море

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Україна оголосила про військову загрозу судноплавству в акваторії шести російських портів. Про це йдеться у звіті Державної служби морського та річкового транспорту.

Попередження опубліковано в п'ятницю, 4 серпня, на підставі даних Військово-морських сил ЗСУ. Воно діє до подальшого скасування.

"Військова загроза. Акваторія внутрішнього і зовнішнього рейдів портів Анапа, Новоросійськ, Геленджик, Туапсе, Сочі, Тамань", – ідеться в повідомленні.

Слід зазначити, що зазначені порти розташовані в Чорному морі.

Джерело: відкриті джерела

Чому варто прислухатися до рекомендацій

Зазначимо, що вже кілька днів у Чорному морі російські кораблі піддаються атаці українських дронів.

Так, у Чорному морі біля берегів Новоросійська (Краснодарський край, РФ) у ніч на 4 серпня було атаковано великий десантний корабель Північного флоту Росії. 

Унаслідок атаки "Оленегорский горняк" дістав серйозну пробоїну і поки що не може виконувати свої бойові завдання.

У суботу, 5 серпня, українські надводні дрони знову атакували російський корабель у Чорному морі, цього разу удар припав на нафтовий танкер SIG.

Читайте також:
Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі? Підприємство має сповіщати про повістки. Як працює цей механізм і що робити, якщо ви отримали повістку на роботі?
Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16 Данія анонсувала новий пакет допомоги Україні, до якого увійшли ППО та F-16
Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується Швейцарія пом'якшить правила експорту зброї, однак України це не стосується
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки