USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Будівництво Національного військового меморіального кладовища може розпочатися вже в червні, – Мінветеранів

Незабаром на території кладовища розпочнуться підготовчі роботи з видалення зелених насаджень
Проєкт військового меморіального кладовища_11
Проєкт військового меморіального кладовища
Джерело: Мінветеранів

Будівництво першої черги Національного військового меморіального кладовища (НВМК) може розпочатися в червні 2024 року. Про це повідомив в. о. міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун у Facebook.

"Маю оптимізм у вирішенні питань, які передують початку будівництва Національного військового меморіального кладовища. Уже найближчим часом має бути ухвалено одне з ключових рішень: передача понад 265 га у власність НВМК. Незабаром на території кладовища розпочнуться підготовчі роботи з видалення зелених насаджень. Процедуру спрощено", – написав він.

За його словами, у Мінветеранів гарний темп у реалізації цього найбільшого в історії України проєкту вшанування пам'яті загиблих захисників і захисниць України.

"Тому, зберігаючи такі темпи, будівництво першої черги може розпочатися вже в червні", – додав Порхун.

Новини за темою: Військове меморіальне кладовище: Представлено проєкт. Фото

Нагадаємо, уряд остаточно офіційно визначив розташування для Національного військового меморіального кладовища. Це дві ділянки у Гатненській громаді Фастівського району Київської області.

Як відомо, Кабінет міністрів у жовтні 2022 року схвалив створення Міністерством у справах ветеранів державної установи "Національне військове меморіальне кладовище". Скільки коштів передбачено на цей проєкт, читайте тут.

Читайте також:
Не мовчатиму про страждання в Газі, - Гарріс закликає Нетаньягу до припинення вогню Не мовчатиму про страждання в Газі, - Гарріс закликає Нетаньягу до припинення вогню
В Україні можуть значно зрости податки В Україні можуть значно зрости податки
Рада має намір призупинити виплати по зовнішньому боргу до завершення реструктуризації Рада має намір призупинити виплати по зовнішньому боргу до завершення реструктуризації
Хороший соціальний працівник знає, як вирішити будь-який запит, навіть слабо вирішувальний, – Уляна Токарєва Хороший соціальний працівник знає, як вирішити будь-який запит, навіть слабо вирішувальний, – Уляна Токарєва