USD
НБУ
39.67
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.50
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 6 8 7 2 0 (+1250)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.50
Готівка
42.95

Актор Остап Ступка напідпитку влаштував ДТП у Києві, є потерпілий. Йому оголошено підозру

Актору загрожує тюремний термін
Остап Ступка
Остап Ступка
Джерело: відкриті джерела

Український актор Остап Ступка у стані алкогольного сп'яніння влаштував дорожньо-транспортну пригоду в центрі Києва. Інцидент стався пізно ввечері 4 квітня.

Поліцейські Києва вже повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння. Про це передає пресслужба поліції.

За даними правоохоронців, водій позашляховика, 1967 року народження, напідпитку скоїв наїзд на припаркований автомобіль, у якому перебував 38-річний чоловік. Із травмами різного ступеню тяжкості потерпілого госпіталізували у лікарню.

"Слідчі встановили, що керманич виїхав на зустрічну смугу та в’їхав в припаркований транспортний засіб. Під час перевірки його на стан сп’яніння прилад Драгер показав 1,62 проміле. Порушника поліцейські затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а потерпілого госпіталізували у лікарню", – додали правоохоронці.

За даним фактом слідчими поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Ім'я винуватця ДТП правоохоронці не називають. За даними ЗМІ, йдеться про актора Остапа Ступку.

Нагадаємо, що 19 березня заступник голови комітету Верховної Ради з питань бюджету Володимир Гевко став учасником смертельної ДТП. В Державному бюро розслідувань взялися за цю справу. 

 
Читайте також:
Аби отримати комунальну землю, приватне товариство незаконно зареєструвало право власності на голубник, що знаходився на тих землях Аби отримати комунальну землю, приватне товариство незаконно зареєструвало право власності на голубник, що знаходився на тих землях
Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру