Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70

На одному із пунктів пропуску до Польщі можливі затримки: Водіям радять обрати іншу дорогу

5 серпня планується проведення ремонту одного вагового комплексу на пункті пропуску та часткова заміна дорожнього покриття
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

На найбільшому вантажному пункті пропуску – україно-польському кордоні "Дорогуськ – Ягодин" – на ділянці в'їзду до Польщі з 5 серпня планують проводити ремонт. Через це можливе сповільнення пропуску вантажних транспортних засобів на виїзд з України. Про це повідомила Державна митна служба.

"За інформацією польської сторони, в пункті пропуску "Дорогуськ – Ягодин" на ділянці "вʼїзд у Республіку Польща" з 10:00 5 серпня 2024 року планується проведення ремонту одного вагового комплексу та часткова заміна дорожнього покриття", – йдеться в дописі.

Перевізникам радять з метою уникнення затримок за можливості обирати інші пункти пропуску через українсько-польський кордон.

Про терміни закінчення ремонтних робіт обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, у 2024 році порівняно з минулим в Україні майже удвічі збільшилася кількість спроб незаконного перетину кордону громадянами, які використовують підроблені документи. Лише з початку року прикордонники виявили понад 700 фальш-доків.

Читайте також:
З України хотіли вивезти скрипку Страдіварі
У Польщі в деяких регіонах через повінь запроваджують стан стихійного лиха
Вода зносить будинки і забирає життя: Європу накрили потужні повені. Відео
Польща допоможе збивати російські ракети над Україною, щоб захистити АЕС