Втрати росіян: 6 3 7 0 1 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Дональд Трамп не збирається брати участі у ще одних дебатах із Камалою Гарріс

Водночас, за даними останнього опитування Reuters, Гарріс випереджає Трампа з 47% проти 42%
Дебати між Дональдом Трампом та Камалою Гарріс
Джерело: скріншот

Кандидат в президенти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що не буде брати участі в ще одних дебатах з чинною віцепрезиденткою США, кандидаткою від демократів Камалою Гарріс. Трамп вважає, що виграв попередні дебати, пише Politico.

"Коли боксер програє бій, перші слова, які можна почути з його вуст: "Я хочу реваншу"… Я виграв дебати проти радикальної кандидатки від Демократичної партії Камали Гарріс, і вона закликала до нових… Третіх дебатів не буде!" – написав Трамп великими літерами в соціальній мережі Truth Social.

До того ж політик стверджує, що не буде дискутувати зі своєю опоненткою, бо "виграв попередні дебати", які відбулися 10 вересня.

Видання вказує, що тоді обидві кампанії стверджували, що вони перемогли в тому батлі, під час якого Гарріс значною мірою вдалося обійти питання про записи адміністрації Байдена та її власні минулі позиції, "залізши під шкіру Трампа". І це нібито спонукало колишнього президента до звивистих висловлювань "про розміри натовпу та необґрунтовані заяви про те, що гаїтяни-мігранти в Огайо їдять домашніх тварин".

Також Дональд Трамп, коментуючи дебати з Гарріс, сказав, що вони були найкращими в його кар’єрі. 

Однак команда Камали Гарріс хоче, аби вона та Дональд Трамп провели ще один раунд дебатів у жовтні.

Новини за темою: Рахунок 1:1 та тема України: Головне з дебатів Трампа та Гарріс

Хто лідирує в опитуваннях?

Водночас, за даними останнього опитування Reuters, Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа з 47% проти 42% у боротьбі за перемогу на президентських виборах. Політикиня збільшила свою перевагу після дебатів проти колишнього глави США.

Виборці переважно вважають, що все ж таки перемогу здобуде Гарріс. Так, вона має перевагу на п'ять відсотків серед зареєстрованих виборців, що трохи перевищує чотири пункти переваги, яку мала над Трампом згідно з опитуванням за 21–28 серпня.

Нагадаємо, президентські вибори в Сполучених Штатах Америки заплановані на осінь 2024 року – мають відбутися 5 листопада.

Читайте також:
РФ поширювала фейкові відео, які дискредитують президентську кампанію Камали Гарріс
Новий замах на Трампа: Що відомо про стрілянину біля гольф-клубу, де перебував колишній президент США
Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості
Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому