Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70

Барак Обама підтримає в промові Камалу Гарріс як кандидатку від Демократичної партії

У своїй промові Обама має окреслити те, що, на його думку, приведе Гарріс до перемоги
Камала Гарріс та Барак Обама
Джерело: відкриті джерела

Барак Обама в промові підтримає кандидатуру своєї давньої політичної союзниці віцепрезидентки Камали Гарріс. Виступ буде спрямований на посилення кандидатури Гарріс на пост президента Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії, пише Reuters.

Видання зазначає, що 20 серпня ввечері, виступаючи в прайм-тайм перед Національним з’їздом Демократичної партії, 44-й президент США додасть кампанії Гарріс "власної зіркової сили".

У своїй промові Обама має окреслити те, що, на його думку, приведе Гарріс до перемоги. Крім того, попередить демократів про важке завдання, з яким їм доведеться зіткнутися протягом наступних 11 тижнів, повідомляє джерело видання, ознайомлене з ситуацією.

"Обама вважає, що це момент для всіх. І він має намір зробити все можливе, щоб виборці обрали віцепрезидентку Гарріс та демократів по всій країні", – сказав радник колишнього глави держави Ерік Шульц.

Він вважає, що Обама зможе допомогти переконати громадян, особливо в штатах, де на полі битви, ймовірно, вирішать результати виборів.

Очікується, що колишня перша леді Мішель Обама також виступить на зїзді, наголосивши на необхідності для країни "перегорнути сторінку страху та розколу", інформує джерело, знайоме з планами.

Зазначається, що Камала Гарріс і кандидат у віцепрезиденти Сполучених Штатів від Демократичної партії Тім Волз поїдуть до міста Мілуокі, щоб відвідати передвиборний мітинг. Це буде сьомий візит Гарріс до штату Вісконсін цього року і третій з моменту її висування кандидаткою в президенти від Демократичної партії.

Новини за темою: Під час передвиборчої кампанії в Пенсильванії Гарріс натякнула, що Трамп є "боягузом"

Нагадаємо, 26 липня Барак Обама разом з дружиною Мішель підтримали кандидатуру Камали Гарріс на виборах президента США. Тоді вони телефонували Гарріс і сказали їй, що вона буде "фантастичною президенткою Сполучених Штатів". Та зазначали, що в критичний для країни час зроблять усе можливе, щоб Гарріс перемогла в листопаді на виборах.

Читайте також:
Гарріс планує зустріч із Зеленським у Вашингтоні наступного тижня
РФ поширювала фейкові відео, які дискредитують президентську кампанію Камали Гарріс
Трамп заявив, що врегулює війну в Україні за допомогою сили і мудрості
Зеленський розповів, про що говорив з Трампом два місяці тому