USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
44.92
Готівка
45.50
Втрати росіян: 6 7 2 8 5 0 (+1450)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
44.92
Готівка
45.50

ЗСУ вдарили по полігону росіян на Запоріжжі, коли ті проводили тренування

Удар по окупантах зроблений за допомогою реактивних боєприпасів GMLRS M30A1 DPICM
Хімарс
Фото ілюстративне
Джерело: Мілітарний

Реактивна артилерія Збройних сил України завдала удару по тренувальному полігону російських військ на Запоріжжі. Про це повідомляє "Мілітарний".

Вдарили українські воїни реактивними боєприпасами GMLRS M30A1 DPICM, які несуть велику кількість попередньо сформованих уламків та ефективно справляються з живою силою противника.

Удар по полігону окупантів відбувся у момент проведення там тренувань особового складу.

Росія проводить підготовку особового складу на окупованих територіях

Збройні сили Росії розпочали активну підготовку тренувальних комплексів на тимчасово окупованій частині територій, де проводять відповідну підготовку як особового складу, так і бронетанкових з’єднань. Більшість із цих полігонів знаходиться у зоні досяжності української реактивної артилерії, яка вже неодноразово завдавала по них ударів.

У лютому цьогоріч Збройні сили України завдали удару по полігону росіян біля Подо-Калинівки на Херсонщині. Противник втратив понад 60 солдатів.

Також 20 лютого ЗСУ завдали удару по полігону росіян біля окупованої Волновахи. Там загинуло понад 60 загарбників. 

Читайте також:
Майже 20% українців вірять, що перемога у війні настане до кінця 2024 року Майже 20% українців вірять, що перемога у війні настане до кінця 2024 року
ЗСУ невдовзі отримають на озброєння новий вітчизняний дрон ЗСУ невдовзі отримають на озброєння новий вітчизняний дрон "Чаклун"
Посадовець Посадовець "Укренерго" випрадовував злочини росіян і заперечував українську державність. Тепер йому загрожує до восьми років тюрми
Понад шість мільйонів українців з часу великої війни знайшли прихисток у Європі та поза нею Понад шість мільйонів українців з часу великої війни знайшли прихисток у Європі та поза нею